Vibrerend Eitje Medium Roze

Dit medium vibrerende eitje in de kleur roze is een super speeltje voor zowel hem als haar. Zei geniet van heerlijke vibraties en hij kan deze vibraties bedienen door middel van de handige afstandsbediening die een bereik heeft van 20 meter. Het vibrerende eitje heeft 10 verschillende vibratie mogelijkheden.

€ 29,95
Op voorraad
SKU
SHT037PNK

Productomschrijving:

Het vibrerende eitje van het merk shots toys is een lekker speeltje bedoeld voor haar, maar ook je partner kan er lekker van meegenieten. Het vibrerende eitje is gemakkelijk  te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Voor wat extra spanning kun je de afstandsbediening aan je partner geven, zodat hij ook een beetje mee kan genieten en jou genot als het ware kan sturen. Het vibrerende eitje laat je genieten van 10 verschillende vibratie standen die je tot op wel 20 meter afstand kunt bedienen door middel van de afstandsbediening. De handige knopjes waarmee je het eitje kunt bedienen zijn afgesloten met een schuifje die je open moet schuiven voor gebruik. Zo kan het standje niet per ongeluk veranderen als je de afstandsbediening in je tas hebt en je er bijna bent.

Het vibrerende eitje is gemaakt van ABS kunststof wat stevig en vormvast is en het eitje is afgewerkt met een naadloos en zacht laagje. Door dit zachte laagje zal het vibrerende eitje gemakkelijk naar binnen glijden. Je kunt om het glijden van het eitje te vermakelijke een klein beetje glijmiddel op waterbasis of siliconen basis gebruiken (beide zijn voor het eitje niet schadelijk), maar gebruik niet te veel, want hoe makkelijker het vibrerende eitje naar binnen gaat des te makkelijker hij er ook weer uit kan glijden, en je wilt niet dat dit onverwacht tijdens het spelen gaat gebeuren. 

Dit betreft een eitje van medium formaat in de kleur Roze. Het eitje heeft een handig lusje wat je tijdens het gebruik naar buiten laat hangen. Hierdoor kun je het vibrerende eitje weer gemakkelijk verwijderen als je klaar bent met spelen. Het vibrerende eitje is 100% waterproof. Hierdoor kun je hem ook in bad of onder de douche dragen en van zijn vibraties genieten. De afstandbediening die bij het vibrerende eitje hoort is niet waterproof. Let hiermee dus goed op, en laat hem niet in bad vallen! Maak je vibrerende eitje net als al je andere sex speeltjes na gebruik goed schoon. Reinig hem bij voorkeur met een goede toy cleaner. Een toy cleaner werkt namelijk in de meeste gevallen anti-bacterieel waardoor vervelende infecties kunnen worden voorkomen. Ook bevorderd goed onderhoud de levensduur van je vibrerende eitje.

De batterijen voor het vibrerende eitje zijn inbegrepen. Tip: Verwijder bij het vibrerende eitje of bij de afstandsbediening de batterijen als je even niet met het speeltje speelt. Dit omdat het vibrerende eitje en de afstandsbediening elkaar blijven opzoeken en dit zoeken verbruikt onnodig batterijen.

Het vibrerende eitje kun je overal discreet gebruiken. Draag het eitje bijvoorbeeld tijdens een romantisch diner en geef de afstandsbediening uit handen aan je partner. Zo kom je beide alvast in de juiste stemming, en ben je er thuis (of onderweg) direct klaar voor. Niemand zal in de gaten hebben dat jullie elkaar aan het opwinden zijn.

Productinformatie:

Merk: Shots Toys
Soort: Vibrerend eitje
Kleur: Roze
Materiaal: ABS
Lengte: 6 cm
Doorsnede: 3,4 cm
Waterproof: Ja (alleen het eitje)
Batterijen: 2 x LR1 (inbegrepen)
Bijzonderheden: Het medium vibrerende eitje van Shots Toys is voorzien van 10 verschillende vibratie standen die je kunt bedienen door middel van de afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een bereik van 20 meter.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShots Toys
materiaalABS
inhoud mlNee
ColorRoze
productlijnNee
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account