A Trip To Rome Massage Kaars

Deze massage kaars is een echte aanwinst op de slaapkamer, maar ook leuk om cadeau te doen. Met ruim 50 branduren en 190 gram om te zetten massage olie kun je er eindeloos mee masseren. De combinatie van grapefruit en bergamon laat een heerlijke geur achter in zowel in de ruimte als op de huid.

€ 38,95
Op voorraad
SKU
3000008185

Productomschrijving:

Deze massage kaars a trip to Rome is een perfect cadeautje voor je partner, waar jezelf direct van mee kunt genieten. De massage kaars A trip to Rome zit in een mooi stenen kannetje met een handige schenktuit waardoor deze massage kaars ook nog eens erg makkelijk is in gebruik.

Je steekt de massage kaars a trip to Rome aan en laat de massageolie smelten. Als je denkt dat er genoeg olie in het kannetje zit blaas je het vlammetje uit. De massage olie uit de massage kaars schenk je door de handige schenk tuit direct op de huid of de handen. Let op: Maak wel eerst de vlam uit anders kan de olie wellicht te heet zijn.

De Massage kaars a trip to Rome heeft een heerlijke geur van Grapefruit en Bergamot en de massageolie uit de massage kaars bevat diversen verzorgde ingrediënten zoals bijvoorbeeld Jojoba. De Massage olie trekt in de huid waar hij deze direct verzorgt en versoepeld.

De Massagekaars heeft maar liefst 50 branduren, en laat ook een heerlijke geur achter in de woon of slaapkamer, als je hem alleen als Massage kaars gebruikt kun je er dus eindeloos plezier aan beleven, want je gebruikt door de handige schenktuit alleen de hoeveelheid massage olie die je nodig hebt.

Productinformatie:

Product: A trip to Rome
Soort: Massage Kaars
Geschikt voor: een spannende of ontspannende massage
Inhoud: 190 gram = 50 branduren
Bijzonderheden: De massage kaars heeft een lekkere Grapefruit en Bergamon geur
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht1
MerkOverig
materiaalVloeistof
inhoud ml180 gram
ColorWit
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account