Alíse Vibrating Massager Vibrator Roze

De Alíse Vibrating Massager is een perfect gevormde vibrator om je g-spot te stimuleren. Hij is gemaakt van zacht en flexibel siliconen materiaal en voorzien van 7 verschillende vibratie standen. De vibrator is waterproof en USB oplaadbaar.

€ 99,95
Op voorraad
SKU
NSN-0201-14

Productomschrijving:

De Alíse Vibrating Massager is perfect gevormd om je g-spot gemakkelijk op te sporen en te verwennen. Zo heeft hij een lekkere dikke kop die goed op zijn plek blijft, en hij is gemaakt van soepel en flexibel siliconen materiaal waardoor je hem gemakkelijk kunt sturen en zelfs kunt buigen. Hij heeft aan de onderkant van de schacht een aantal lekker dikke ribbels die voor extra stimulatie zorgen tijdens het penetreren.

De onderkant is gemaakt van stevig en vormvast ABS kunststof waardoor hij makkelijk vast te houden is. De bediening van de vibrator zit op dit onderste gedeelte. Met de bovenste knop zet je de vibrator aan en ook weer uit en met de onderste knop verstel je zijn 7 verschillende vibratie en pulsatie patronen. 

De Alíse Vibrating Massager is waterproof waardoor je er ook in bad en onder de douche mee kunt genieten. Nog een voordeel is dat je hem gemakkelijk kunt reinigen na gebruik. Spray hem in met een goede toy cleaner en laat deze één minuut intrekken. De toy cleaner spoel je er na een minuut rechtstreeks onder de kraan weer af. Hij is USB oplaadbaar, door middel van de bijgeleverde oplader. Leg hem na het schoonmaken direct weer in de oplader zodat hij weer klaar ligt voor een volgende keer genieten. 

Glijmiddel kan een prettige toevoeging zijn tijdens het spelen met de Alíse Vibrating Massager. Het maakt je gevoelige plekjes lekker gevoelig, en het zorgt ervoor dat hij makkelijk zal glijden.

Productinformatie:

Merk: NSNovelties

Soort: G-spot vibrator

Kleur: Roze

Materiaal: Siliconen en ABS

Lengte: 19 cm

Doorsnede: 4,2 cm

Vibratie mogelijkheden: 7 verschillende vibratie patronen en snelheden

Buigzaam: Ja
Waterproof:
Ja

Batterijen: Oplaadbaar (oplader inbegrepen)

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk NSNovelties
materiaal Siliconen
inhoud ml n.v.t.
Color Roze
productlijn n.v.t.
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of