Bend Over Boyfriend Strap on Vibrator

De Bend Over Boyfriend is strapless strap on vibrator die je zowel anaal als vaginaal kunt gebruiken. Hij is voorzien van 4 verschillende vibratie patronen die je makkelijk kunt verstellen met de afstandsbediening.

Productomschrijving:

De Bend Over Boyfriend is een strapless strap on vibrator speciaal ontworpen voor vrouwen. Door het korte gedeelte in te brengen, hou je het lange gedeelte over en lijkt het net alsof je een penis hebt waarmee je je partner lekker kunt nemen. Zo zijn de rollen een keer omgedraaid, of kun je als lesbisch stel ook genieten van penetratie. De Bend Over Boyfriend strap on vibrator is dus zowel anaal als vaginaal te gebruiken.

De voorkant heeft een natuurlijke penis vorm van lekker stevig formaat. Hij heeft voor extra stimulatie een dikke eikel en aders op de schacht. Hij is gemaakt van een lekker flexibel PVC waardoor de strap on vibrator lekker buigzaam en flexibel is. Hij is voorzien van 4 verschillende vibratie patronen die je kunt verstellen met de afstandsbediening. De afstandsbediening is voorzien van een draadje waardoor het signaal altijd goed is. Je kiest zelf wie de afstandsbediening in handen heeft.

Met de “on” knop zet je zijn vibratie motor aan en met de “off” knop zet je hem weer uit. Door naar boven of beneden te drukken verstel je zijn vibratie patronen. Het lampje gaat branden van het patroon dat je afspeelt, zodat je je favoriete standje kunt onthouden, en hier de volgende keer direct mee kunt starten.

Wil je glijmiddel gebruiken in combinatie met de Bend Over Boyfriend strap on vibrator, dan kan dat. Gebruik niet teveel op het korte gedeelte want dan kan de vibrator er gemakkelijker uitglijden wanneer dit niet de bedoeling is.

Je kunt zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis gebruiken, beide zijn voor de strap on vibrator niet schadelijk.

Maak je Bend Over Boyfriend na gebruik altijd goed schoon aan beide kanten. Ook tussendoor wanneer je eerst anaal hebt genoten en vervolgens nog vaginaal wilt genieten. Gebruik hiervoor een kwalitatieve toy cleaner, die anti-bacterieel werkt. Hierdoor worden vervelende infecties voorkomen, en zal je strap on vibrator langer mee gaan.

De Bend Over Boyfriend is spat waterproof, maar de afstandsbediening kan niet tegen water. Let hier dus mee op. Hij werkt op 2 x AA batterijen die niet zijn inbegrepen bij de koop. Wel zijn AA batterijen te bestellen op onze webshop.

Productinformatie:

Merk: Scala Playhouse

Soort: Dubbel dong

Kleur: Rood

Materiaal: PVC

Lengte lange schacht: 20,5 cm

Lengte korte schacht: 8 cm

Doorsnede lange schacht: 3,7 cm

Doorsnede korte schacht: 3,8 cm

Vibratie mogelijkheden: 4 verschillende vibratie patronen en snelheden 
Snoer lengte: 63 cm 
Batterijen: 2 x AA (niet inbegrepen) 

Waterproof: Spat-waterproof (afstandsbediening niet)

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkScala Playhouse
inhoud mln.v.t.
KleurRood
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
prijs€ 49,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of