Bobbi Glide Waterbased glijmiddel 1000 ml

Bobbi Glide Waterbased is een kwalitatief glijmiddel op waterbasis, deze variant is een groot verpakking van maar liefst 1 liter. Het voorkomt vervelende wrijving zowel tijdens de penetratie als tijdens het spelen met je spannende sex speeltjes.

Productomschrijving:

Bobbi Glide Waterbased is een glijmiddel op water basis van uitstekende kwaliteit, dit betreft een grootverpakking van maar liefst 1 liter. Bobbi Glide glijmiddel helpt je bij vaginale droogheid en voorkomt vervelende wrijvingen tijdens de penetratie. Zowel tijdens de sex als tijdens het spelen met spannende sex toys. 

Bobbi Glide Waterbased is geschikt om direct op je intieme delen te gebruiken en het heeft een neutrale geur en smaak. Ook laat Bobbi Glide geen vervelende vlekken achter op kleding of beddengoed. Het is een medisch hulpmiddel dat geen spermicide bevat en het is veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms en sex toys. 

Gebruik: Masseer een kleine hoeveelheid Bobbi Glide Waterbased op je intieme delen. Het gebruikt worden  door zowel mannen als  vrouwen, maar natuurlijk ook tegelijkertijd. Je kunt het zoveel gebruiken als je zelf nodig hebt en je kunt het zo vaak herhalen als jij lekker vindt.

Let op: Gebruik de Bobbi Glide Waterbased niet tijdens je zwangerschap of wanneer je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Bewaar het buiten bereik van kinderen.

Productinformatie:

Merk: Bobbi Eden Collection
Variant: Bobbi Glide Waterbased
Product: Glijmiddel
Soort: Glijmiddel op waterbasis
Inhoud: 1000 ml
Bijzonderheden: Bobbi Glide Waterbased is een kwalitatief glijmiddel op waterbasis.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1
MerkBobbi Eden Collection
inhoud ml1000 ml
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 49,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account