Bobbi Glide Waterbased Glijmiddel 250 ml

Bobbi Glide Waterbased glijmiddel is een prettig glijmiddel op waterbasis. Het is rechtstreeks te gebruiken op de intieme delen bij zowel hem als haar,
en je kunt er zoveel van gebruiken als je zelf nodig hebt. Het glijmiddel is veilig te gebruiken in combinatie met condooms en sex speeltjes. 

€ 19,95
Op voorraad
SKU
BE15025

Productomschrijving:

Bobbi Glide Waterbased is een glijmiddel op water basis van goede kwaliteit. Het glijmiddel helpt bij vaginale droogheid en voorkomt vervelende wrijvingen tijdens de penetratie zowel met je partner als tijdens het spelen met sex toys.  Ook zorgt Bobbi Glide Waterbased voor een tijdelijke verbetering van de vochtbalans in en om de vagina.

Bobbi Glide Waterbased is geschikt om rechtstreeks te gebruiken op je intieme delen en heeft een neutrale geur en smaak. Het glijmiddel laat geen vervelende vlekken achter op kleding of beddengoed. Het is een medisch hulpmiddel dat geen spermicide bevat. Het glijmiddel is veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms en sex speeltjes. 

Gebruik: Masseer een kleine hoeveelheid Bobbi Glide Waterbased op je intieme delen. Het kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt, maar natuurlijk ook tegelijkertijd. Je kunt het zoveel gebruiken als je zelf nodig hebt en je kunt het gebruik zo vaak herhalen als jij nodig vindt.

Let op: Gebruik de Bobbi Glide Waterbased niet tijdens je zwangerschap of wanneer je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Bewaar het buiten bereik van kinderen.

Productinformatie:

Merk: Bobbi Eden Collection
Variant: Bobbi Glide Waterbased
Product: Glijmiddel
Soort: Glijmiddel op waterbasis
Inhoud: 250 ml
Bijzonderheden: Bobbi Glide Waterbased is een kwalitatief glijmiddel op waterbasis.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1.00
MerkBobbi Eden Collection
materiaalVloeistof
inhoud ml250 ml
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account