Bobbi Glide Waterbased Glijmiddel 500 ml

Bobbi Glide Waterbased is zoals de naam al zegt een glijmiddel op waterbasis. Je kunt van dit glijmiddel zo veel gebruiken als je zelf nodig hebt en je kunt het zo vaak herhalen als jij prettig vindt. Bobbi Glide Waterbased is veilig te gebruiken in combinatie met condooms en sex speeltjes.

€ 34,95
Op voorraad
SKU
BE15026

Productomschrijving:

Bobbi Glide Waterbased is een glijmiddel op water basis van uitstekende kwaliteit. Het glijmiddel helpt je bij vaginale droogheid en het voorkomt vervelende wrijvingen tijdens de penetratie. Zowel tijdens de sex als tijdens het spelen met sex toys. 

Bobbi Glide Waterbased is geschikt om rechtstreeks op je intieme delen te gebruiken en het heeft een neutrale geur en smaak. Bobbi Glide Waterbased laat geen vervelende vlekken achter op kleding of beddengoed. Het is een medisch hulpmiddel dat geen spermicide bevat en veilig te gebruiken is in combinatie met alle soorten condooms en sex speeltjes. 

Gebruik: Masseer een kleine hoeveelheid Bobbi Glide Waterbased rechtstreeks op je intieme delen. Het kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt, maar natuurlijk ook tegelijkertijd door samen. Je kunt het zoveel gebruiken als je zelf nodig hebt en je kunt het gebruik zo vaak herhalen als jij prettig vindt.

Let op: Gebruik de Bobbi Glide Waterbased niet tijdens je zwangerschap of wanneer je allergisch bent voor één van de ingrediënten. Bewaar het buiten bereik van kinderen. 

Productinformatie:

Merk: Bobbi Eden Collection
Variant: Bobbi Glide Waterbased
Product: Glijmiddel
Soort: Glijmiddel op waterbasis
Inhoud: 500 ml
Bijzonderheden: Bobbi Glide Waterbased is een kwalitatief glijmiddel op waterbasis.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1
MerkBobbi Eden Collection
inhoud ml500 ml
KleurZwart
productlijnNee
doelgroepdames, heren
prijs€ 34,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account