Body & Soul Remote II Vibrerende Eitjes Blauw

De Body & Soul Remote II zijn vibrerende eitjes die je tegelijkertijd anaal en vaginaal kunt inbregen voor dubbel genot. Ze zijn te bedienen door middel van de afstandsbediening die een bereik heeft van 8 meter. Bepaal je zelf welke van zijn 10 vibratie standen je afspeelt of geen je de controle uit handen door de afstandsbediening aan je parter te geven?

€ 39,95
Op voorraad
SKU
SE-0079-25-3

Productomschrijving:

De De Body & Soul Remote II zijn twee vibrerende eitjes die je gelijktijdig zowel anaal als vaginaal kunt dragen, en zo op twee plekken tegelijk verwend kunt worden. De eitjes hebben beide een ander formaat de ene wat groter dan de ander. Omdat het anaal inbrengen vaak wat lastiger gaat kun je beginnen met het kleine eitje anaal, maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou.

Als je lekker dicht bij elkaar zit kun je zelfs samen met het eitje genieten. Breng een van de eitjes in bij haar en de andere anaal bij hem zo heb je pas een spannend voorspel.

De eitjes zijn gemaakt van een ABS kunststof wat lekker stevig en vormvast is en afgewerkt met een satijn zacht laagje waardoor het prettig aanvoelt op de huid en van binnen.

De vibrerende eitjes zijn te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening met een bereik van 8 meter. Zo kun je dus ook gebruik maken van het verrassingseffect door de afstandsbediening uit handen te geven aan je partner en de vibrerende eitjes te laten bedienen. Niet weten wat er komen gaat maakt het gebruik van deze dubbele vibrerende eitjes nog spannender. Of wat dacht je van het dragen van de vibrerende eitjes tijdens een familie diner, probeer je maar eens in te houden als je partner op de knopjes drukt.

De afstandsbediening werkt heel gemakkelijk. Op het hartje aan de voorkant zitten 3 knoppen. De ronde aan en uit knop en de + en - knopjes waarmee je zijn 10 verschillende vibratie patronen kunt verstellen. Op het schermpje is af te lezen welk standje hij afspeelt zodat je je favoriete standje gemakkelijk kunt onthouden.

De De Body & Soul Remote II zijn waterproof je kunt deze vibrerende eitjes dus ook mee onder de douche of in bad nemen. De afstandsbediening kan niet tegen water dus deze moet je wel uit het water houden.

Glijmiddel gebruiken is geen must maar maakt het glijden wel gemakkelijker. Gebruik niet teveel want de vibrerende eitjes zullen er ook makkelijker weer uitglijden op moment dat je dat liever niet hebt. Zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis zijn niet schadelijk voor de De Body & Soul Remote II vibrerende eitjes. En je kunt uiteraard ook anaal glijmiddel gebruiken bij anaal gebruik van de vibrerende eitjes.

Maak je De Body & Soul Remote II na gebruik altijd goed schoon na gebruik. Effecties reinigen doe je bij voorkeur met een toy cleaner die anti-bacterieel werkt. Ook is een toy cleaner vaak makkelijk in gebruik. Goed onderhouden speeltjes gaan meestal langer mee, en je wilt tenslotte toch zo lang mogelijk van je De Body & Soul Remote II genieten.

Productinformatie:

Merk: California Exotic Novelties

Soort: Vibrerende eitjes

Kleur: Blauw

Materiaal: ABS

Lengte groot eitje: 6 cm
Lengte klein eitje: 4 cm 

Doorsnede groot eitje: 3 cm

Doorsnede klein eitje: 1 cm

Waterproof: Ja (afstandsbediening niet)

Batterijen: 1 x 12V en 2 x N-Size (inbegrepen)

Bijzonderheden: De Remote II is om tegelijkertijd (handsfree) anaal en vaginaal gestimuleerd te worden. Ook werkt het product met een afstandsbediening welke 8 meter bereik heeft en 10 verschillende vibratie standjes.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkBody & Soul
materiaalABS
inhoud mln.v.t.
ColorBlauw
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account