Catsuit Ivy Wit

Door het dragen van de Ivy catsuit zul je je op je allermooist voelen, en dat straal je uit. Je partner weet niet wat hem overkomt al jij binnenkomt met deze sexy outfit. Hij sluit perfect om je lichaam aan en accentueert al je positieve punten.

Productomschrijving:

Wit is de kleur van maagdelijkheid, als je dat nog was ben je dat nu zeker niet lang meer. Je partner kan zijn ogen niet van je afhouden als jij deze catsuit draagt. En niet alleen zijn ogen hij zal alles wat hij ziet aan willen raken, en dat is met deze catsuit natuurlijk alles. Iedere aanraking voelt opwindend door de zachte netstof.

De catsuit is afgewerkt met spannende openingen aan de zijkant, van boven tot helemaal naar beneden, welke je benen accentueren. Net als al je andere positieve punten. De Ivy Catsuit sluit mooi om je lichaam aan, en is geschikt voor maat XS t/m XL.

Deze spannende catsuit is niet alleen prettig om te dragen, maar is ook nog eens prettig geprijsd, wat goed uitkomt want je partner zal de catsuit van je lijf willen scheuren.

Productinformatie:

Product: Catsuit
Materiaal: 92% Polyamide, 8% Elastan
Maat: One Size
Kleur: Wit
Open kruis: Nee 

Meer informatie
Weight1
MerkPassion
KleurWit
doelgroepdames
Price€ 19,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account