Britney Bitch Love Doll Opblaaspop

Britney Bitch is zo Bitchie als jij maar wilt, want eigenlijk doet ze precies wat jij wilt en heeft ze altijd zin. Deze opblaaspop heeft drie verschillende openingen, waar heb jij vandaag zin in?

Productomschrijving:

Laat Britney een toontje lager zingen door haar alle hoeken van de kamer te laten zien, ze is een lichtgewicht dus gemakkelijk te verplaatsen ook als ze al op je penis zit. Britney Bitch opblaaspop heeft drie verschillende openingen namelijk de mond de vagina en de anus. Je bepaald dus zelf of je de opblaaspop anaal, vaginaal of oraal neemt.

De Britney Bitch opblaaspop is gemaakt van Vinyl en 100 % waterproof. Ze staat er altijd voor open om met je onder de douche te gaan. De opblaaspop zeurt niet en heeft altijd zin. Ze klaagt zelfs niet wanneer je haar onder je bed of in de kast opbergt. Je kunt haar zelfs leeg laten lopen en wanneer je zin hebt weer opblazen. 

Britney is het lekkerste te nemen wanneer je glijmiddel gebruikt. Dit voorkomt vervelende wrijving en het maakt je eikel lekker gevoelig. Vergeet de opblaaspop niet schoon te maken na gebruik, het liefste met een toy cleaner. Dit voorkomt vaak vervelende infecties.

Productinformatie:

Merk: Pipedream
Soort: Opblaaspop
Type: Britney Bitch
Materiaal: Vinyl
Afmetingen: Levensecht 
Waterproof: Ja
Aantal openingen: 3
Bijzonderheden: 
De Britney Bitch opblaaspop is natuurlijk geïnspireerd op de enige echte Britney Spears.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
inhoud mln.v.t.
KleurFlesh
productlijnn.v.t.
doelgroepheren
prijs€ 34,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account