Cadeaubon Miranda 50 euro

Een origineel cadeau start met een cadeaubon van Miranda.nl. Geef hem bijvoorbeeld aan je partner, en profiteer zelf ook van het spannends wat hij of zei zal uitkiezen. Eigenlijk een dubbel cadeau dus. Geeft je hem tijdens een feestje? Dan is dit het cadeau dat ze zeker niet zullen verwachten.

€ 50,00
Op voorraad
SKU
25751

Je wilt geen geld geven maar toch de keuze vrijheid geven? Dan is een Cadeaubon van Miranda.nl een spannende oplossing! Met de cadeaubon van Miranda bepaald de ontvanger helemaal zelf wat hij of zei wil gaan kopen. Een Miranda cadeaubon is niet voor de hand liggend en toch echt een super cadeau.

Hij is één jaar geldig na afgifte en hij is in te wisselen op het complete Miranda assortiment dus ook op alle aanbiedingen. Het inwisselen van de cadeaubon kan in alle Miranda filialen maar ook in onze webshop. Wanneer je hem online wilt gebruiken dien je na aanschaf een code aan te vragen via info@miranda.nl.  In onze filialen lever je hem natuurlijk gewoon in tijdens het afrekenen. 

De cadeaubon zit in een mooie blinkende envelop. Hierdoor heeft de ontvanger echt iets moois in handen. Aan de buitenkant valt niet te zien dat het om een pikante cadeaubon gaat, dus hij is discreet cadeau te geven. Vergeet er dan niet bij te zeggen dat de ontvanger hem later pas mag openen en niet in vol gezelschap. 

De cadeaubon kan ook een leuke hint zijn richting je partner. Geef een cadeautje en profiteer direct zelf, een dubbel cadeautje dus. De cadeaubon is niet in te wisselen voor geld. Online zijn Miranda cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 10 euro tot en met 50 euro. Voor cadeaubonnen van een andere waarde kun je natuurlijk terecht in een van onze winkels.

Productinformatie:

Merk: Miranda
Soort: Cadeaubon
In te leveren: Zowel in de Miranda filialen als op Miranda.nl
Geldig: tot 1 jaar na afname
Bedrag: 50,00 euro
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkMiranda
inhoud mln.v.t.
KleurRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 50,00
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of