Ouch! Candy Ball Gag Aardbeien

De Candy Gag is een spannende Ball Gag in de smaak aardbeien. De (snoep) bal kun je lekker oplikken terwijl je partner je vertelt wat je moet doen, of juist niet moet doen.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
OU125RED

Productomschrijving:

De Candy Gag Aardbeien is een Ball Gag zowel voor beginners als voor gevorderde SM genieters. Met deze Ball Gag kun je je partner de mond snoeren maar dat zal zei of hij in dit geval zeker niet heel erg vinden. De bal gag heeft namelijk in het midden  een snoepbal met een heerlijke aardbeien smaak. Likje voor likje blijf je genieten, tot de bal gag helemaal opgelikt is.

De snoepbal en het touwtje zijn los als je deze binnen krijgt. Je moet je bal Gag dus nog wel even in elkaar zetten. Je haalt het touwtje simpelweg door de (snoep)bal en knoopt hem vervolgens dicht op je eigen maat. Het spannende spel kan nu echt beginnen.

Degene die de Candy Bal Gag draagt heeft het nu niet meer voor het zeggen en de ander heeft de complete controle over wat voor spannends er gebeuren gaat. Laat jij je overmeesteren? Of ben je toch liever de baas?

Productinformatie:

Merk: Shots Toys

Soort: Ball gag

Kleur: Rood

Maat: One size

Smaak: Aardbeien

Ingrediënten: Suiker, siroop, citroenzuur, water, aardbeien smaakstof, eetbare olie en E129

Bijzonderheden: De Candy Gag is een soort lolly in de vorm van een ball gag. De ball gag is te bevestigen door het touwtje door de bal te rijgen en achter het hoofd vast te maken.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShots Toys
inhoud mln.v.t.
KleurRood
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 9,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account