Ouch! Candy Ball Gag Vanille

De Candy Gag is een Ball Gag in de smaak vanille. De Bal is een snoepbal waarvan je lekker kunt genieten tijdens het dragen. Je hebt niks meer te zeggen maar je kunt wel aan de heerlijke vanille smaak likken.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
OU125WHT

Productomschrijving:

De Candy Gag Vanille is een Ball Gag met net dat beetje extra. Met deze Ball Gag snoer je je partner de mond en dat zal zij of hij niet erg vinden. De bal gag heeft in het midden namelijk een snoepbal met een heerlijke vanille smaak. Likje voor likje genieten, tot de bal gag helemaal op is.

De snoepbal en het touwtje worden los geleverd, je moet je bal Gag dus nog wel even in elkaar zetten. Je haalt het touwtje door de (snoep)bal en knoopt hem vervolgens op maat dicht. Het spannende liefdesspel kan nu echt beginnen.

Degene die de Candy Gag draagt heeft nu echt niks meer te zeggen, de ander heeft de complete controle over wat voor spannends er gebeuren gaat. Laat jij je overmeesteren? Of ben je toch liever de baas?

Productinformatie:

Merk: Shots Toys

Soort: Ball gag

Kleur: Wit

Maat: One size

Smaak: Vanille

Ingrediënten: Suiker, siroop, citroenzuur, water, vanille smaakstof, eetbare olie en E129

Bijzonderheden: De Candy Gag is een lolly in de vorm van een ball gag. De ball gag kun je bevestigen door het touwtje door de bal te halen en achter het hoofd vast te strikken.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkShots Toys
inhoud mlNee
KleurWit
productlijnNee
doelgroepdames, heren
prijs€ 9,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account