Wear It Catsuit Jacey Wit

Catsuit Jacey is een spannend witte catsuit die mooi is opengewerkt waardoor je er op en top sexy uitziet. Hij is geschikt voor maat XS t/m XL doordat hij super stretchy is.

Productomschrijving:

Catsuit Jacey laat heel weinig te raden over maar toch is hij echt super spannend, want hij legt de nadruk op al je positieve punten. Het bovenste gedeelte van de catsuit is van een fijne transparante netstof en vanaf net onder de borsten tot beneden heeft de catsuit een spannend opengewerkt patroon.

Je ziet er niet alleen super sexy uit met deze catsuit, je bent ook lekker toegankelijk want deze catsuit heeft een open kruis. Ideaal want als je deze catsuit draagt wil je partner hem waarschijnlijk direct van je lijf af trekken. Vanaf onder het open kruis heeft catsuit Jacey mooie grove netkousen die helemaal doorlopen tot de tenen, waardoor je benen lekker lang ogen. Alles is uiteraard uit één stuk want het is en blijft een catsuit. De catsuit is lekker elastisch en sluit perfect aan bij maat XS t/m XL. Het aller mooiste is dat hij niet alleen sexy is maar ook nog eens prettig zit. Voel je sexy en straal dat ook uit.


Productinformatie:

Merk: IT Collection

Product: Catsuit

Materiaal: 80% Polyamide, 20% Elastan

Maat: One Size

Kleur: Wit

Open kruis: Ja

Meer informatie
Weight1
MerkIT Collection
KleurWit
doelgroepdames
Price€ 19,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account