Ceres Lace Massager Vibrator Roze

De Ceres Lace Massager vibator is een must have voor je collectie. Met zijn unieke netkous structuur en maar liefst zeven verschillende vibratie patronen,
weet hij je altijd naar een subliem hoogtepunt te brengen. 

€ 39,95
Op voorraad
SKU
3002805100

Productomschrijving:

De Ceres Lace Massager is een luxe vibrator met een unieke structuur in de vorm van het netkousen patroon, welke voor optimale stimulatie zorgt tijdens het gebruik. De Ceres Lace Massager vibrator heeft maar liefst zeven verschillende vibratie patronen, waardoor er altijd wel een vibratie patroon bijzit welke jou naar een ultiem hoogtepunt brengt.

De vibrator is eenvoudig te bedienen door middel van de drukknop aan de onderkant van de vibrator, iedere druk op de knop is een andere vibratie, uitzetten werkt simpelweg door deze knop drie seconden ingedrukt te houden. De Ceres Lace Massager vibrator is fluisterstil, je kunt er dus overal onopvallend mee spelen. Ook is de Ceres Lace Massager vibrator spat-waterproof zodat je er onder de douche mee kunt genieten.

Glijmiddel gebruiken in combinatie met de Ceres Lace Massager vibrator kan, dit zorgt ervoor dat de vibrator makkelijker glijdt en alle gevoelige delen nog gevoeliger worden. Gebruik in combinatie met deze siliconen vibrator altijd glijmiddel op waterbasis, deze is niet schadelijk voor de vibrator. Maak om lang plezier te hebben van de Ceres Lace Massager vibrator, deze altijd goed schoon na gebruik. Bij voorkeur met een toy cleaner. En berg de Ceres Lace Massager vibrator daarna gebruiksklaar weer op in het bijgeleverde opbergzakje.

Productinformatie:

Merk: Key
Soort: Ceres Lace Massager
Kleur: Roze
Materiaal: Siliconen
Lengte: 17,5 cm
Omtrek: 3,5 cm
Waterproof: Spat-Waterproof
Batterijen: 2 x AA. Deze zijn niet inbegrepen, maar zijn wel apart bij te bestellen. 
Bijzonderheden: Deze vibrator heeft een unieke structuur en maar liefst 7 verschillende vibratie patronen
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1
MerkKey
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of