Cleansing Toy Cleaner

Cleansing Toy Cleaner van Fifty Shades is of Grey is zoals de naam het al zegt een Toy Cleaner.
Deze toy cleaner is speciaal ontwikkelt om je erotische speeltjes anti bacetieel te reinigen en in goede conditie te houden.

Maak je Fifty Shades erotische speeltjes altijd na gebruik schoon met deze Cleansing Toy Cleaner en berg ze
gebruiksklaar weer op in het zakje.

€ 8,95
Op voorraad
SKU
6371

Productomschrijving:

Je geslachtsdelen zijn vaak erg gevoelige lichaamsdelen vooral als het aankomt op hygiëne. Daarom is het juist belangrijk om je sex toys na gebruik altijd goed schoon te maken met een toy cleaner. 

Cleansing Toy Cleaner van Fifty Shades is of Grey is zo’n Toy Cleaner.
Deze toy cleaner is speciaal ontwikkelt om je erotische speeltjes anti bacetieel te reinigen en in goede conditie te houden.

Houdt er tijdens de schoonmaak met deze Cleansing Toy cleaner rekening mee of je sex toy waterdicht is of niet. Heb je een waterdichte sex toy dan kun je deze na het inspuiten met de Cleansing Toy cleaner afspoelen met lauw warm water gewoon onder de kraan.

Is je sex toy niet waterdicht dan maak je deze het beste schoon door na het inspuiten met de Clearing toy cleaner te wrijven bijvoorbeeld met een goed uitgewrongen en vooral schoon doekje, of gewoon met een droge doek. 

CleansingToy cleaner is niet schadelijk voor je sex toy, en goed te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld siliconen sex speeltjes. Goed onderhoud is niet alleen hygiënisch, het bevorderd ook de levensduur van je sex toy. Uiteindelijk is het schoonmaken van je sex toy met de Cleansing toy cleaner dan ook kostenbesparend. 

Als je je sex speeltje anaal hebt gebruikt, maak deze dan ook goed schoon voordat je deze vaginaal gebruikt. Dit voorkomt vervelende infecties.


Product informatie: 

Merk: Fifty Shades of Grey
Soort: Cleansing Toy Cleaner
Geschikt voor: het reinigen van je Fifty Shades Toys
Inhoud: 100 ml
Bijzonderheden: Antibacteriele werking
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht1
MerkFifty Shades of Grey
materiaalVloeistof
inhoud ml100
ColorMulti colored
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account