Cock N Balls Vibro Harness Cockring

De Cock N Balls Vibro Harness is eigenlijk een super luxe dubbele cockring. Hij is voorzien van drie vibratie bullets welke ook los te gebruiken zijn,
net als de dubbele cockring, deze kun je ook zonder de vibrerende bullets gebruiken.
De Cockring is gemaakt van siliconen materiaal, met een bolletjes reliëf voor extra stimulatie op je ultieme plekjes.

€ 29,95
Op voorraad
SKU
3000008594

Product Omschrijving:

De
Cock N Balls Vibro Harness is eigenlijk een super luxe dubbele cockring. Hij is voorzien van drie vibratie bullets welke ook los te gebruiken zijn, net als de dubbele cockring, deze kun je ook zonder de vibrerende bullets gebruiken. De Cockring is gemaakt van siliconen materiaal, met een bolletjes reliëf voor extra stimulatie.
De cockring(en) is bedoeld om zoveel mogelijk bloed in de penis te houden voor een hardere en langer durende erectie. Voor het meeste genot schuif je de eerste cockring over de ballen en de andere net voor de ballen, op de manier worden twee ultieme plekjes van de man extra gestimuleerd door de vibrerende bullets. De derde vibrerende bullet zit op deze manier op de schacht van de penis, zodat deze de clitoris van de vrouw kan stimuleren tijdens de sex. Of de ballen van de partner als de Cock N Balls Vibro Harness wordt gebruikt door twee mannen.

Een win win situatie voor beide partners dus deze Cock N Balls Vibro Harness. Alle drie de vibrerende bullets werken op batterijtjes, welke zijn inbegrepen. De vibrerende bullets bij deze cockring zijn eenvoudig te bedienen met een drukknopje aan de zijkant van de vibrerende bullet. Goed onderhoud is van belang voor een lange levensduur van je cockring. Maak deze na gebruik altijd goed schoon bij voorkeur met een toy cleaner. Je kunt glijmiddel gebruiken in combinatie met de Cock N Balls Vibro Harness, kies wel voor een glijmiddel op waterbasis, deze tast de siliconen van de cockring niet aan.

Product informatie:

Merk: Seven Creations
Soort: Cock N Balls Vibro Harness
Kleur: Zwart
Materiaal:  Silicone
Doorsnede ring: 2 x 4cm
Batterijen: 6 x button cell batterijen inbegrepen
Bijzonderheden: Het betreft een dubbele cockring met drie vibratie bullets en speciale pleasure nopjes
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht1
MerkSeven Creations
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorZwart
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account