Come Closer Starter Set

De Come Closer is een spannende set met een kriebel veertje, een blinddoek, massage olie, een vibrerende bullet, een cockring en twee condooms.

Productomschrijving:

De Come Closer is een ideaal setje voor een spannende avond en is discreet op je nachtkastje te zetten want hij heeft de looks van een boek.

De Come Closer set bestaat uit:

Vibrerende bullet

Een mooie goudglanzende vibrerende bullet waarmee je al je gevoelige plekjes kunt stimuleren, en natuurlijk ook die van je partner. Hij heeft één vibratie stand die je gemakkelijk aan en uit zet met het knopje aan de onderkant.

• Massage olie

Begin de avond met een spannende massage met de massage olie uit het smalle goudkleurige buisje. je hebt er niet veel van nodig want hij blijft lekker lang glad.

• Blinddoek

Een zacht kanten blinddoek die je om kunt wikkelen. Hij is van transparant kant maar door een paar keer te wikkelen neem je het zicht van je partner weg en weet hij of zei niet wat komen gaat. een blinddoek maakt elke aanraking nog intenser.

• Kriebel veertje

Een lekker zacht veertje met een prettig handvat. Kriebel je partner en plaag hem of haar een beetje zodat hij of zei al snel zal verlangen naar meer.

• Cockring 

Deze basis cockring zorgt ervoor dat de erectie langer in stand blijft, waardoor jullie dus lekker lang van de sex kunnen genieten. Ook is de erectie met een cockring vaak dikker en harder dan je normale erectie.

• Condooms.

Safe sex met deze 2 condooms. Vergeet ze niet bij de hand te houden, want met dit setje spannende producten gaan jullie steeds een stapje verder en voor je het weet heb je ze nodig.

Verras je partner met deze spannende set, ook leuk om mee op vakantie te nemen of als cadeautje voor bijvoorbeeld een bruidspaar.


Productinformatie:

Merk: Tennahill

Soort: Starter Set

Kleur: Goud en zwart
Inhoud: Vibrerende bullet, Massage olie, Blinddoek, Kriebel veertje, Cockring en 2 condooms.

Materiaal: Bullet: ABS, Massage olie: Olie, Kriebel veertje: Veren, Blinddoek: Kant, Cockring: Siliconen en Condooms: Latex

Lengte: Bullet: 8,5 cm, Kriebel veertje: 13 cm, Blinddoek: 107 cm

Doorsnede: Cockring: 3 cm, Bullet: 1,9 cm, Tickler: 7 cm

Vibratie mogelijkheden: Bullet: 1 vibratie stand

Waterproof: Bullet: Spat-Waterproof, Cockring: Waterproof

Batterijen: 5 x LR44 (inbegrepen)

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkOverig
inhoud mln.v.t.
KleurGoud
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 19,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of