Crackling Body Foam Vanilla

Crackling Body Foam vanille is een body foam die je huid heerlijk naar vanille laat ruiken en welke een tintelend gevoel geeft als de micro kralen in de foam gaan barsten. Een lekker gevoel en een lekkere geur wat wil je nog meer?

Productomschrijving:

Plaag je partner met deze Crackling Body Foam van het kwalitatieve merk Shots. Een heerlijk geurende vanille body schuim met verfrissende micro kralen die barsten zodra ze in aanraking komen met de huid. Het barsten van de micro kralen zorgt voor een heerlijk tintelend gevoel net zolang tot het schuim is opgelost. Door dit tintelende effect is de Crackling Body Foam een leuke toevoeging tijdens het voorspel. Spuit het foam eens op de tepels van je partner om hem of haar te plagen.

Gebruik Crackling Body Foam:

Schud de spuitbus Crackling Body Foam goed voor je hem gebruikt. Spuit hierna het schuim rechtstreeks op de huid. Houdt de spuitbus ondersteboven wanneer je het op het lichaam gaat spuiten.

Vermijd hierbij het contact met de ogen en de Crackling Body Foam is niet geschikt om inwendig te gebruiken. De body schuim zal oplossen waarna de huid heerlijk fris aanvoelt en lekker naar vanille zal ruiken.  

Productinformatie:

Merk: Shots
Variant: Crackling Body Foam
Geur: Vanille
Product: Stimulerende Foam
Inhoud: 132 gram
Bijzonderheden: Eenmaal aangebracht gaat het heerlijk tintelen
Let op: Niet voor inwendig gebruik 
Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkShots Toys
KleurTransparant
doelgroepdames, heren
Price€ 19,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account