15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lekker experimenteren met Pleasure Gels

Snel en discreet in huis voor scherpe prijzen met Loveshop.nl
Pleasure gel glijmiddel met smaakjes en verschillende spannende effecten.

Wat is een Pleasure gel?

Een pleasure gel is een glijmiddel meestal op waterbasis met net dat beetje extra. Met een pleasure gel kun je lekker experimenteren en afwisselen in de slaapkamer en, ze kunnen net als sextoys je seksleven een boost geven wanneer dat nodig is.

Verschillende soorten pleasure gels.

Pleasure gel glijmiddelen zijn er in heel veel verschillende soorten en merken. Het meest bekende merk is natuurlijk Durex. Bekend om kwalitatieve condooms, maar inmiddels ook om het overige assortiment. Lovers Connect bijvoorbeeld één van onze best sellers. Twee unieke gels speciaal bedoeld om elkaar op een unieke manier te verbinden. Voor haar een lekker warme gel en voor hem een tintelende, eenmaal samengekomen krijg je beide een warm tintelend gevoel. Uiteraard zijn de pleasure gels ook los te gebruiken. Liever een losse flesjes? Durex Play heeft ook een losse Warming of Tingle pleasure gels in de collectie.

Lekkere smaakjes.

Er zijn ook pleasure gels met een lekker smaakje zoals de Durex aardbei, pina colada of kersen. Liever een ander merk? Bekijk dan eens de Shunga aardbeien met champagne of de Superglide framboos of cappuccino. Welk merk of smaakje je ook kiest, het zal orale seks nog lekkerder maken.

Speciaal voor vrouwen.

Er zijn verschillende pleasure gels voor vrouwen op de markt waaronder de Durex Play O. Met slechts twee druppels stimuleer je de bloedtoevoer naar de clitoris waardoor een heerlijk gevoel van opwinding ontstaat en een intens orgasme het gevolg is. Ook de moeite van het proberen is Zestra, een stimulerende olie uit de USA speciaal ontwikkelt voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. Zestra is geheel op natuurlijke basis.

Lekker experimenteren.

Pleasure gels zorgen voor afwisseling in je seks leven en elke keer een ander uniek gevoel. De meeste kunnen gebruikt worden in combinatie met seks speeltjes, dus je kunt er zowel alleen als samen van genieten. Welke pleasure gel het beste bij jullie past, is een kwestie van experimenteren, helemaal niet vervelend toch?