Durex Lovers Connect Pleasure Gel

Durex Lovers Connect zijn twee verschillende pleasure gels,
welke speciaal zijn ontwikkelt om jullie op subtiele wijze te verbinden.

Uiteraard is de pleasure gel voor vrouwen ook te gebruiken voor de man en andersom, experimenteer om te zien welke pleasure gel jij het prettigste vindt,
of misschien is het toch de combinatie van beide?

€ 16,95
Op voorraad
SKU
3500003561

Product omschrijving:

Geef je sex leven een compleet nieuwe dimensie met de Lovers Connect gels van Durex.
Durex Lovers Connect zijn twee verschillende pleasure gels, welke speciaal zijn ontwikkelt om jullie op subtiele wijze te verbinden, en samen optimaal genot te ervaren. Uiteraard zijn deze pleasure gels ook te gebruiken tijdens het mastruberen.

Voor haar een zijde zachte gel welke een warm en intens gevoel geeft op je intieme delen, en voor hem een stimulerende gel welke alles lekker laat tintellen.
Samengevoegd zorgen de twee componenten voor een ultiem warm en tintelent hoogtepunt tijdens de sex.

Uiteraard is de Pleasure gel voor vrouwen ook te gebruiken door mannen en andersom, ervaar zelf welke pleasure gel jou het meeste doet genieten.
Beide glijmiddellen zijn op waterbasis, en dus niet schadelijk voor condooms en sex toys. Je kunt er zoveel van gebruiken als je nodig hebt. De pleasure gels zorgen niet alleen voor een ultiem gevoel tijdens de sex, ze zorgen er ook voor dat het allemaal wat soepeler glijdt, en ze voorkomen eventuele wrijving.

Durex Lovers Connect pleasure gels zijn geen voorbehoedsmiddel, en bevatten geen zaaddodende middelen. Om jezelf en je partner te beschermen tegen o.a. (ongewenste) zwangerschap en SOA's gebruik je tijdens de sex altijd een condoom. Beide pleasure gels en de combinatie zijn veilig te gebruiken in combinatie met een condoom.
 
Product informatie:

Merk: Durex 
Type: Lovers Connect
Soort: Stimulatie gel
Inhoud: 2x 60 ml
Basis: Deze pleasure gel is op waterbasis
Bijzonderheden: Deze pleasure Gel heeft twee componenten een gel voor hem en voor haar.
Bewaaradvies: Bewaar lovers connect altijd op een koele, droge plek en donkere plek en bewaar deze buiten het bereik van kinderen.
Let op: Deze pleasure gel is een stimulerend glijmiddel geen voorbehoedsmiddel. Deze Pleasure gel bevat dus geen zaaddodende middelen.
Informeer voor gebruik bij zwangerschap of het geven van borstvoeding eerst bij je huisarts. 

Meer informatie
Gewicht1
MerkDurex
materiaalWater basis
inhoud ml120
ColorMulti colored
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account