Durex Play Warming Glijmiddel

Durex Play Warming is een plezier verhogend glijmiddel, het geeft na het insmeren een warm gevoel op je intieme delen.
Het glijmiddels is op waterbasis en perfect te gebruiken in combinatie met condooms of sex toys. Het glijmiddels is zowel door mannen als vrouwen te gebruiken of gebruik het beide voor optimaal genot tijdens de sex.

€ 9,95
Op voorraad
SKU
3500000757

Productomschrijving:

Durex Play Warming is een glijmiddel op waterbasis welke je kunt gebruiken tijdens de sex of tijdens het mastruberen. Glijmiddel is bedoeld om eventuele wrijving te verminderen en om het naar binnen glijden nog soepeler te laten verlopen.
Durex Play warming glijmiddel is zowel op de penis en vagina te gebruiken, maar natuurlijk ook combinatie met verschillende sex toys. Glijmiddel op waterbasis tast je vibrator en andere sex toys niet aan.

De Durex Play Warming bevochtigd niet alleen de intieme delen, dit glijmiddel zorgt er ook voor dat iedere aanraking net wat gevoeliger wordt dan anders.
Het glijmiddel geeft een warm gevoel als je het aanbrengt, waardoor de sex of het mastruberen een hele andere dimensie krijgt, zeker het proberen waard! 

Het glijmiddel is oplosbaar in water en eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen uit kleding of beddengoed. Je kunt Durex play Warming glijmiddel zo vaak gebruiken als jij het nodig hebt of lekker vindt.
Durex Play Warming glijmiddel is eenvoudig te doseren d.m.v. de handige pompdop op het flesje. Je gebruikt nooit teveel want je pompt precies de hoeveelheid glijmiddel die jij wilt gebruiken.

Ook is het Durex Warming glijmiddel veilig te gebruiken in combinatie met o.a Durex condooms zodat je ook veilig van de sex kunt genieten. Durex Play warming glijmiddel is puur bedoeld voor meer en lange plezier tijdens de sex, het is geen voorbehoedsmiddel! Dit glijmiddel beschermt je dan ook niet tegen SOA's of ongewenste zwangerschappen. Hiervoor gebruik je altijd een kwalitatieve condoom zoals de condooms van Durex. Bekijk de uitgebreide condoom collectie (van Durex) op onze webshop.
 

Productinformatie:

Merk: Durex
Variant: Durex Play Warming
Product: Glijmiddel
Soort: Waterbasis
Bijzonderheden: Laat een warm gevoel achter op de intieme delen wat voor een extra demensie zorgt tijdens de sex of het mastruberen.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht1
MerkDurex
materiaalWater basis
inhoud ml50
KleurTransparant
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 9,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account