Egg-Cellent Egon Electro Eitje Small

De Egg-Cellent Egon Small is een klein eitje wat te gebruiken is tijdens electro sex. Hij is aan te sluiten op de Tension Lover starters Unit waardoor je hem van heerlijke schokjes kunt voorzien, die je wanneer het eitje is ingebracht van binnen lekker zult voelen.

Productomschrijving:

De Egg-Cellent Egon Small is een aluminium eitje die is aan te sluiten op de Tension Lover starters unit zodat hij je van binnen van heerlijk stroom schokjes kan voorzien. Zachte pulsaties maar ook lekker heftig, experimenteer om te zien wat jij lekker vindt.

De Egg-Cellent Egon Small is gemaakt van aluminium waardoor de stroom goed zal geleiden door het hele eitje en je de schokjes optimaal zult voelen. Hij heeft een mooie afgeronde vorm waardoor het eitje makkelijk in te brengen is.

Glijmiddel gebruiken in combinatie met het Egg-Cellent Egon Small eitje is een aanrader. My Stim heeft zelfs een speciaal glijmiddel ontwikkelt wat zorgt voor betere geleiding, namelijk The Goldfather. Dit glijmiddel is op waterbasis en bevat 23 karaats goudvlokjes. Het zorgt er ook voor dat je het eitje makkelijker in kunt brengen en het maakt je gevoelige plekjes lekker gevoelig. Gebruik the Goldfather echter niet teveel want dan kan het eitje er ook weer gemakkelijker uitschieten.

Maak je Egg-Cellent Egon Small altijd goed schoon als je klaar bent met spelen. Dit is hygiënisch want het geeft bacteriën geen kans en het bevorderd de levensduur van je Egg-Cellent Egon Small eitje.

Let op: Je hebt bij de Egg-Cellent Egon Small wel de Tension Lover starters Unit nodig. Deze unit is niet inbegrepen bij het Egg-Cellent Egon Small eitje maar wel te bestellen in onze webshop.


Productinformatie:


Merk: My Stim

Soort: Electro eitje

Kleur: Zilver

Materiaal: Aluminium

Lengte: 5,5 cm

Doorsnede: 3 cm

Gebruik: Vaginaal

Bijzonderheden: De Egg-Cellent Egon Small is een eitje dat ingebracht kan worden. Om er stroom op te zetten is de My Stim Tension Lover nodig. Deze is ook verkrijgbaar in onze webshop.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkMy Stim
KleurZilver
doelgroepdames, heren
Price€ 79,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of