Body Wand Massage Vibrator Roze

De Body Wand is een massage vibrator die je dubbelzijdig kunt gebruiken. De ene kant als massage vibrator voor uitwendig gebruik, en de andere kant als G-spot vibrator voor inwendig gebruik. Beide kanten zijn los van elkaar te bedienen en hebben beide een aparte motor.

€ 89,95
Op voorraad
SKU
3002460805

Productomschrijving:

De Embrace Body Wand vibrator is een heerlijke massage vibrator die je op twee manieren kunt gebruiken, het is dus niet alleen een massage vibrator.
Zo kun je de kant zonder kop gebruiken voor penetratie. Doordat hij krom loopt kan hij je G-spot gemakkelijk opsporen en deze optimaal stimuleren. 
Aan de andere kant heeft de Embrace Body Wand vibrator een lekker dikke kop. Hiermee verwen je je vermoeide spieren, maar ook gevoelige plekjes zoals je clitoris. De Embrace Body Wand vibrator is gemaakt van stevig ABS kunststof en op de juiste plekken omhult met een laagje siliconen materiaal. Het siliconen materiaal is heerlijk zacht op de huid en je gevoelige plekjes en het past zich aan aan de temperatuur van je lichaam, waardoor hij niet vervelend koud aanvoelt en je direct kunt genieten. 

De Embrace Body Wand vibrator is voorzien van 2 krachtige vibratie motoren die aan beide kanten van de vibrator voor heerlijke vibraties en pulsaties zorgen. Hij is voorzien van 7 verschillende vibratie en pulsatie patronen zodat er altijd wel een prettig standje voor je bijzit. De twee kanten van de Embrace Body Wand vibrator zijn los van elkaar te bedienen. Wil je de kant met de massage kop gebruiken dan druk het knopje het dichtste bij die kant een paar seconde in. Om de vibratie patronen te verstellen blijf je drukken tot je het juiste standje hebt gevonden. Ditzelfde geldt voor de andere kant van de Embrace Body Wand vibrator. Om hem aan te zetten druk je een paar seconde op de knop het dichtste bij de kromme top, en om te verstellen blijf je drukken. 

De Embrace Body Wand vibrator is USB oplaadbaar. Je hebt voor deze vibrator dus geen batterijen meer nodig. Laadt de vibrator op na gebruik en hij ligt klaar voor wanneer jij weer zin hebt om met hem te spelen. Het opladen duurt ongeveer 2 uur, waarna je er ook weer 2 uur (op de laagste stand) mee kunt spelen. Maak hem na gebruik wel altijd even goed schoon met een toy cleaner. Deze spray je rechtstreeks op de Embrace Body Wand vibrator en laat je één minuut intrekken. Je kunt de toy cleaner hierna afspoelen onder de kraan, want hij is waterproof. Omdat hij waterproof is kun je hem ook mee in bad of onder de douche nemen. Zorg er dan wel voor dat er geen water in het oplaadpunt kan lopen.

Om de massage kop nog soepeler te laten glijden of de G-spot kant nog makkelijk naar binnen te laten gaan kun je glijmiddel gebruiken. Je kiest zelf of je glijmiddel op waterbasis of glijmiddel op siliconen basis gebruikt want beide zijn niet schadelijk voor je vibrator. Tijdens een massage van je vermoeide spieren is glijmiddel op siliconen basis echter een aanrader omdat deze lekker lang vochtig blijft en hierdoor ook zeer geschikt is voor een massage.

Productinformatie: 

Merk: Embrace
Soort: Massage vibrator
Kleur: Roze
Materiaal: Siliconen
Lengte: 22 cm
Doorsnede: 4,5 cm
Vibratie mogelijkheden: 7 verschillende vibratie patronen en snelheden
Waterproof: Ja
Batterijen: USB Oplader inbegrepen. Je krijgt van ons een gratis stekker cadeau, waarmee je de Embrace ook in het stopcontact kunt opladen.
Bijzonderheden: De Embrace Body Wand is zowel een massage vibrator als een g-spot vibrator. Er zijn namelijk 2 motoren bevestigd in de vibrator, 1 in de kop en 1 in het uiteinde. Hierdoor is hij zowel extern als intern te gebruiken. De motoren zijn apart van elkaar te bedienen met de knopjes aan de voorzijde en werkt ongeveer 2 uur nadat hij helemaal is opgeladen.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkEmbrace
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorRoze
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account