Eros Aqua Waterbasis Glijmiddel 100 ml

De Eros Aqua is een glijmiddel op waterbasis verpakt in een 100 ml. tube waardoor je het glijmiddel heel makkelijk kunt doseren. Eros Aqua is veilig te gebruiken in combinatie met seks speeltjes en (latex) condooms.

Normale prijs € 10,99 Speciale prijs € 4,99
SKU
ER33100

Productomschrijving:

Eros Aqua is een glijmiddel op waterbasis. Het glijmiddel zit in een handige tube, waardoor je het  gemakkelijk kunt doseren. Glijmiddel is bedoeld om wrijving te voorkomen tijdens het penetreren en tijdens het spelen met je sextoys. 

Eros Aqua glijmiddel op waterbasis voelt lekker vochtig aan, en je kunt er zoveel van gebruiken als je nodig hebt, en het gebruik ervan zo vaak herhalen als jij prettig vindt. Het glijmiddel heeft een CE-markering. Dit wil zeggen dat het gebruikt kan worden als medisch hulpmiddel, bijvoorbeeld als je last hebt van vaginale droogheid.

Het glijmiddel is dermatologisch getest en vrij van olie en parfum. Ook is het waterbasis glijmiddel kleur en smaakloos. Nog een voordeel is dat het geen vervelende vlekken achter laat op kleding en beddengoed. Het is oplosbaar in water.

Eros Aqua is een glijmiddel maar zeker geen voorbehoedsmiddel. Let op: het beschermt je niet tegen (ongewenste) zwangerschap of vervelende SOA’s. Om jezelf hier tegen te beschermen adviseren we je altijd een condoom te gebruiken tijdens de seks. Eros Aqua glijmiddel is niet schadelijk voor (Latex) condooms.

Productinformatie:

Merk: Eros

Soort: Aqua

Basis: Waterbasis

Inhoud: 100 ml.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkEros
inhoud ml100
KleurTransparant
doelgroepdames, heren
Price€ 10,99
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account