Fantasy Hogtie Enkel en Handboeien set

Wie domineert vandaag en wie draagt de Fantasy Hogtie enkel en handboeien set? Met deze Fetish Fantasy set om geef je de controle compleet uit handen en kom je vanzelf in een onderdanige houding. Wat er daarna gebeurd is geheel aan je partner. 

Productomschrijving:

Take Control, met deze Fantasy Hogtie set! 

De drager van deze dubbele handboeien set geeft de controle compleet uit handen, want je bewegingsvrijheid is echt nihil. Bepaal zelf of je de boeien om laat doen en je laat domineren, of dat je de controle overneemt en de boeien bij je partner omdoet. Uiteraard kun je elkaar ook om de beurt domineren met de Fantasy Hogtie set. 

Fantasy Hogtie is een boeien set bestaande uit:
• Handboeien
• Enkelboeien
• Stevige riemen met metalen O ringen en handige clips

Deze hand en enkelboeien set is compleet te gebruiken om de volledige bewegingsvrijheid weg te nemen, maar ook als losse enkel en handboeien, net waar jij vandaag zin in hebt. Je gebruikt de Fantasy Hogtie set geknield, waardoor de handen achter de rug worden geboeid en vast worden gekoppeld aan de geboeide enkels (zie foto). De houding waarin je geboeid komt te zitten is een onderdanige houding welke natuurlijk een pluspunt is tijdens het spel van domineren en gedomineerd worden.

De hand en enkelboeien, zijn heel erg stevig, en door de riempjes in maat te verstellen. Je bepaald dus zelf hoe strak de enkel of handboeien komen te zitten, hierdoor is de set zowel geschikt voor mannen als vrouwen.
De hand en enkelboeien in de Fantasy Hogtie set zijn zacht gevoerd waardoor ze geen vervelende wrijving geven tijdens het dragen, de enkel en handboeien zullen je dus niet afleiden van waar het echt om gaat.

De Fantasy Hogtie set is uitgevoerd in een imitatie krokodillenleer look, en afgewerkt met goudkleurige ringen en clips waardoor de set een luxe uitstraling heeft. Kies je voor Fetish dan kies je voor kwaliteit waarvan je lang kunt genieten.

 

Productinformatie:

Merk: Fetish Fantasy Gold
Product: Fantasy Hogtie
Soort: Hand en Enkelboeien set
Kleur: Zwart en Goudkleurig 
Materiaal: Imitatie krokodillenleer en Metaal
Bijzonderheden: Voor totale dominatie 
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Weight1
MerkPipedream
KleurZwart
doelgroepdames, heren
Price€ 89,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account