Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer

De Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer is ook een echte verwenner, voor zowel jou als je partner. Deze erectie versterker is extra uitgebreid voor zowel jou als je partner, voor jou heeft hij een scrotumband met stimulatie ribbels en voor je partner een clitorisstimulator met ribbels. Daarnaast heeft deze Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer 2 multispeed vibratie bullets die je in de scrotumband en clitoris stimulator kan bevestigen. Met deze Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer zullen eventuele erectie problemen niet meer opvallen en kunnen jullie beide zorgeloos en volop genieten van het liefdesspel.

€ 69,95
Op voorraad
SKU
PD4121-21

De Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer is ook een echte verwenner, voor zowel jou als je partner.
Deze erectie versterker is extra uitgebreid voor zowel jou als je partner, voor jou heeft hij een scrotumband met stimulatie ribbels en voor je partner een clitorisstimulator met ribbels. Daarnaast heeft deze Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer 2 multispeed vibratie bullets die je in de scrotumband en clitoris stimulator kan bevestigen.
Met deze Fantasy X-tension Real Feel Twin Teazer zullen eventuele erectie problemen niet meer opvallen en kunnen jullie beide zorgeloos en volop genieten van het liefdesspel.

Lengte: 15 cm.
Diameter: 4 cm.
Kleur: Flesh
Materiaal: TPR
Batterijen: 2 x AAA (niet inbegrepen). 

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
materiaalTPR
inhoud mlNee
ColorFlesh
productlijnNee
doelgroepheren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of