Fetish Fantasy Butterfly Stim

Maak je sexleven extra spannende met de Fetish Fantasy Butterfly Stim. Deze stimulator in de vorm van een vlinder kan overal op je lichaam worden geplakt maar op de vagina zorgt hij voor stimulatie voor hem en haar tijdens de penetratie.

€ 61,95
Op voorraad
SKU
PD3723-07

Productomschrijving

De Fetish Fantasy Butterfly Stim is een stimulator die met electro schokjes werkt. Hij is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren electro sex genieters. Je kunt zijn schokken namelijk verstellen van zachtjes pulseren naar lekker harde schokjes.

De Fetish Fantasy Butterfly Stim heeft zoals de naam al zegt de vorm van een vlinder. De vleugels zijn hierbij de pads en het lijfje is het bedieningspaneel. De pads zijn zelfklevend en je kunt ze overal plakken waar jij stimulatie wilt.

Met het bedieningspaneel bedien je de Fetish Fantasy Butterfly Stim heel gemakkelijk. Hij is voorzien van 6 verschillende pulsatie patronen die je kunt verstellen in 10 verschillende sterktes. Met ovale knopje zet je de Fetish Fantasy Butterfly Stim aan door hem een paar seconde ingedrukt te houden. Door op ditzelfde knopje te blijven drukken verstel je de intensiteit van de pulsaties naar harder. Met het linker knopje in de vorm van een pijltje verstel je zijn pulsatie patronen. Met het rechter knopje in de vorm van een pijltje zet je de Fetish Fantasy Butterfly Stim uit door het knopje een paar seconde ingedrukt te houden, maar door de te blijven drukken zet je de intensiteit van de pulsaties lager.

Door de Fetish Fantasy Butterfly Stim op de vagina te plakken kun je beide genieten van electro sex want tijdens de penetratie voel je de schokken ook op de penis.  Je kunt de Fetish Fantasy Butterfly Stim ook onder je kleding dragen voor stiekeme stootjes in vol gezelschap lekker spannend.

Electro gel kan een goede toevoeging zijn tijdens het spelen met de Fetish Fantasy Butterfly Stim want deze zorgt ervoor dat je stroom nog beter zal geleiden.

Productinformatie

Merk: Fetish

Soort: Fantasy butterfly Stimulator

Kleur: Zilver met transparant

Materiaal: ABS en Vinyl

Lengte: 7,6 cm

Breedte: 6 cm

Batterijen: 2 X AAA niet inbegrepen

Bijzonderheden: Deluxe Shock Therapy is een complete kit om te experimenteren met electro sex.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
materiaalVinyl
inhoud mlNee
ColorGrijs
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account