Fetish Fantasy Extreme The Ultimate Pleasure 2 Partners Sex Machine

Als je op zoek bent naar een reisvriendelijke koppels seksmachine die op elke elektrische stroom ter wereld kan werken, dan is deze Extreme Sex Machine de perfecte keuze voor onmiddellijke bevrediging! 

Als je op zoek bent naar een reisvriendelijke koppels seksmachine die op elke elektrische stroom ter wereld kan werken, dan is deze Extreme Sex Machine de perfecte keuze voor onmiddellijke bevrediging! In tegenstelling tot grotere en omvangrijkere elektrische sexmachines, past deze draagbare sekssimulator gemakkelijk in je koffer en is hij voorzien van een universele voedingsadapter om veilig multi-standaard voltages in bijna elk land te ondersteunen. Met een ingebouwde overspanningsbeveiliging stelt de globale converter u in staat om overal ter wereld te genieten van krachtige en draagbare plug-in prestaties!

Merk: Pipedream
Soort: Sex machine voor koppels
Kleur: Blank en zwart
Materiaal: ABS, PVC, Metaal, Leer, TPR, Vinyl en Polyurethaan
Vibratie mogelijkheden: Multi-speed
Waterproof: Nee
Batterijen: Stekker
Inhoud: Internationale seksmachine voor koppels, Pipedream Extreme Pussy, King Cock 7 Inch, King Cock 8 Inch, Draadloze afstandsbediening, Houder voor mobiel apparaat, Universele stekker, Handboeien, Reistas, Spank-Me peddel, Leren liefdesmasker en gratis monsters van vochtige lotion en toy cleaner
Levertijd: ± 2 weken

Meer informatie
Weight1
MerkPipedream
KleurFlesh
doelgroepdames, heren
Price€ 299,00
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of