Fetish Fantasy Swing Zwart

Met de ongelooflijke Fantasy Swing® breng je je seksleven in een mum van tijd weer in actie! 

Met de ongelooflijke Fantasy Swing® breng je je seksleven in een mum van tijd weer in actie! De installatie is snel en eenvoudig en vereist slechts een paar gewone gereedschappen.

INHOUD:

Zwaar uitgevoerde stalen oogbout

Zwaar uitgevoerde schakelketting

Torsieveer Metalen steunstang

2 grote gewatteerde steunen voor achter- en rug

2 kleine gevoerde stijgbeugels voor benen

2 Instructieblad EZ-Open verbindingshaken

INSTRUCTIES: De oogbout van de Fantasy Swing® kan op twee plaatsen worden gemonteerd: in het houten frame aan de onderzijde van een deuropening, of in een balk in het plafond. Het monteren van de oogbout in een deurkozijn is het gemakkelijkst, maar de deuropening beperkt uw bewegingsbereik. Het installeren van de oogbout in een sterke plafondbalk heeft de voorkeur. Volg beide instructies zorgvuldig op om een veilige en plezierige Fantasy Swing®-ervaring te garanderen.

DEUROPENING: Zoek het midden van de houten deuropening en markeer een plek aan de onderkant van het deurkozijn. De oogbout is erg scherp en kan worden vastgeschroefd door met een hamer op de kop van de bout te tikken en de schroef te draaien totdat alle schroefdraden verborgen zijn. Gebruik de hamerklauw om de oogbout in het hout te draaien. Om het inbrengen te vergemakkelijken, boort u eerst een 5/16 geleidegat en draait u vervolgens de oogbout erin. Alle schroefdraden moeten verborgen zijn.

PLAFOND: Lokaliseer een balk in uw plafond met behulp van een stud finder, verkrijgbaar bij elke ijzerhandel. Zorg voor voldoende afstand tot omringende muren of meubels. Zoek het midden van de straal en markeer een plek. De oogbout is erg scherp en kan worden vastgeschroefd door met een hamer op de kop van de bout te tikken en de schroef te draaien totdat alle schroefdraden verborgen zijn. Gebruik de hamerklauw om de oogschroef in het hout te draaien. Om het inbrengen te vergemakkelijken, moet u eerst een 5/16 geleidegat boren en vervolgens de oogbout erin schroeven. Alle schroefdraden moeten verborgen zijn. LET OP: Als de oogbout eenmaal is aangebracht, mag u deze om veiligheidsredenen niet verwijderen. Hierdoor kan de bevestiging van de oogbout verzwakken!

DE SCHOMMEL OPHANGEN: Als het gewicht op de schommel minder dan 200 lbs. Is, gebruik dan de meegeleverde torsieveer. Als het gewicht op de schommel meer dan 200 lbs. Is, monteert u het schommelbeslag zonder het gebruik van een veer. Houd bij gebruik door twee personen rekening met de positie van beide partners bij het bepalen van het gewicht (een partner kan op de grond liggen en niet echt aan de veer hangen).

Merk: Pipedream

Soort: Seks schommel

Kleur: Zwart

Gewicht tot: 158 kg

Voorraad: Uit voorraad leverbaar


Installeer en gebruik op eigen risico.

Meer informatie
Weight1
MerkPipedream
KleurZwart
doelgroepdames, heren
Price€ 159,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of