Fetish Silicone Bondage Kit Zwart

De Fetish Silicone Bondage Kit is een bondage starterset in de kleur zwart. De bondage set bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor spannend rollenspel.
Overmeester jij je partner of laat je je overmeesteren?

Productomschrijving:

Stap in de wereld van bondage met deze Fetish Silicone Bondage kit. Deze startersset bevat alles wat je nodig hebt om je slaapkamer in een bondage paleis te veranderen en je partner te overmeesteren. Of wordt je toch liever zelf overmeesterd? Uiteraard kun je de rollen ook af en toe omdraaien.

De Fetish Silicone Bondage kit bevat :

• Een halsband
De spannende halsband is gemaakt van zacht siliconen materiaal wat niet vervelend aanvoelt tijdens het dragen. De halsband is verstelbaar waardoor hij bijna iedereen past. De bijgeleverde riem is vast te maken aan de halsband waardoor de drager echt onderdanig is. Perfect te gebruiken voor een spannend rollenspel.

• Een Ball Gag
Snoer de mond van je partner of laat jij je de mond snoeren? De siliconen ball gag voelt niet vervelend aan tijdens het dragen maar zorgt er wel voor dat je het niet meer voor het zeggen hebt. Hij is voorzien van adem gaten waardoor je toch goed adem kunt halen. De ball gag heeft een bandje wat verstelbaar is.

• Handboeien
Met deze handboeien geef je touwtjes helemaal uit handen. Je kunt niet meer tegen stribbelen. De bandjes zijn verstelbaar waardoor ze bijna iedereen passen. Doordat ze gemaakt zijn van zacht en soepel siliconen zullen de handboeien niet vervelend aanvoelen.

• Een Riem 
De riem is gemaakt van stevig metaal met een siliconen handvat. De riem is 80 cm lang waardoor je speling hebt maar de riem toch lekker kort kunt houden. Hij is vast te klikken aan de meegeleverde halsband waardoor je echt de baas kunt zijn!

Spreek voordat je deze bondage set gaat gebruiken een duidelijk code woord af of misschien nog makkelijk een gebaar, als je de ball gag draagt kun je immers niets meer zeggen. Op deze manier kun je lekker ver gaan, maar ga niet over de grenzen van je partner heen.

Productinformatie:

Merk: Pipedream
Soort: Bondage starterset
Kleur: Zwart
Materiaal Halsband: Siliconen en metaal 
Materiaal Ball Gag: Siliconen en metaal
Materiaal Handboeien: Siliconen en metaal
Materiaal Riem: Siliconen en metaal
Lengte Riem: 80 cm
Doorsnede Ball Gag: 4 cm
Batterijen: N.v.t.
Bijzonderheden: De Fetish Silicone Bondage Kit is een zeer luxe starterset waarbij alle producten verstelbaar zijn zodat ze nagenoeg iedereen passen, zowel man als vrouw. De handboeien, halsband en ball gag hebben een oogje op het pinnetje van de sluiting waar je de riem aan kan klikken zodat de onderdaan zich niet zelf los kan maken.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkPipedream
inhoud mln.v.t.
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 79,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account