Fontaine De Jouvence Stimulator Paars

De Fontaine De Jouvence is een clitoris stimulator in de kleur paars, die voor een unieke ervaring gaat zorgen. Je komt snel klaar en op een manier zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Hij blaast en zuigt met maar liefst 10 verschillende standen en is USB oplaadbaar.

€ 119,95
Op voorraad
SKU
5425015651378

Productomschrijving:

De Fontaine De Jouvence is een top clitoris stimulator die voor stimulatie zorgt die je nog nooit hebt meegemaakt. Hij is gemaakt van vormvast en stevig ABS kunststof waardoor hij gemakkelijk in de hand licht en goed op zijn plek blijft. De stimulator is afgewerkt met een zachte laag siliconen die naadloos aansluit. Hierdoor voelt de stimulator prettig aan op de clitoris.

Hoe werkt de Fontaine De Jouvence :

Plaats het gaatje aan de bovenkant van de stimulator direct om de clitoris. Zet vervolgens de stimulator aan. Het aanzetten doe je door de aan knop een paar seconde ingedrukt te houden. Op deze manier zet je de clitoris stimulator overigens ook weer uit. Met de plus knop die zich bevindt onder de aan knop verstel je zijn 10 verschillende zuig en blaas mogelijkheden. Gewoon blijven drukken totdat je je favoriete standje hebt gevonden. De Fontaine De Jouvence stimulator zorgt voor een unieke ervaring die je keer op keer wilt blijven herhalen. Klaarkomen is bij dit speeltje gegarandeerd! Het komt mooi uit dat vrouwen kunnen blijven klaarkomen zo vaak als ze willen, want een orgasme is met de Fontaine De Jouvence snel bereikt.

Glijmiddel is een prettige toevoeging bij de clitoris maar het is geen must. Glijmiddel maakt de clitoris net wat gevoeliger, wat natuurlijk prettig is tijdens het stimuleren. Glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconen basis zijn allebei niet schadelijk voor de clitoris stimulator. 

Maak de Fontaine De Jouvence na gebruik altijd goed schoon bij voorkeur met een toy cleaner. Een toycleaner reinigt je sex speeltje anti-bacterieel waardoor infecties vaak kunnen worden voorkomen. Nog een voordeel van een goed onderhouden speeltje is dat het vaak langer mee zal gaan.

De Fontaine De Jouvence is een oplaadbare clitoris stimulator, die je kunt opladen. Tip: Doe dit altijd na gebruik zodat de stimulator weer gebruiksklaar ligt als jij zin hebt om met hem te spelen.

Productinformatie:

Merk: Noire Fontaine
Soort: Clitoris stimulator
Kleur: Paars
Materiaal: Siliconen en ABS
Lengte: 18 cm
Doorsnede: 4,5 cm
Vibratie mogelijkheden: 10 verschillende blaas en zuig patronen en snelheden
Waterproof: Spatwaterdicht, let op de zuigmond mag niet onder water!
Batterijen: USB Oplaadbaar.
Bijzonderheden: De techniek van de Fontaine De Jouvence stimulator zorgt ervoor dat overstimulatie wordt vermeden wat leidt tot intensere/snellere orgasmes en werkt op blaas en zuigkracht.

Meer informatie
Gewicht1
MerkNoire Fontaine
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorPaars
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account