Funky Fun Box Roze

De Funky Fun Box is een cadeau box met maar liefst 3 spannende speeltjes, namelijk een basic staaf vibrator, een vibrerend eitje en pleasure balls. Expirimenteer om te zien wat jou favoriete speeltje gaat worden.

Productomschrijving:

De funky fun box is zoals de naam al zegt een box vol plezier. Deze spannende (cadeau) set met sex speeltjes bestaat uit:

• Een basic staaf vibrator
Deze staaf vibrator is een basis vibrator zonder poespas van 15,5 cm met een handige draaiknop om de vibratie snelheid traploos te verstellen.
Stel de basic vibrator in op je favoriete standje en het genieten kan beginnen.

• Een vibrerend eitje
Het vibrerende eitje van 6,5 cm lang, is van een afstand van maar liefst 7 meter te bedienen.
Breng het vibrerende eitje in en speel met de verschillende vibratie mogelijkheden op de afstandsbediening of geef je afstandsbediening uit handen.

• Pleasure Balls
De pleasure balls zijn speciaal bedoeld voor het trainen van de bekkenbodem spieren, ideaal om alles weer strak te krijgen na bijvoorbeeld een zwangerschap, ook zijn goed getrainde bekkenbodemspieren makkelijker te spannen, waardoor de vagina strakker aanvoelt en dus voor extra genot zorgt tijdens de sex.

De spannende speeltjes uit de Funky Fun Box zijn allemaal gemaakt van een stevig ABS kunststof wat vormvast is en lekker zacht aanvoelt op de huid. Maak de sex speeltjes uit de Funky Fun box na het spelen altijd goed schoon. Het beste is dit te doen met een toy cleaner die anti-bacterieel werkt. Zo liggen de speeltjes weer hygiënisch klaar als jij er opnieuw mee wilt gaan genieten. Glijmiddel gebruiken in combinatie met de vibrator, het vibrerende eitje en/of de pleasure balls is geen probleem, en kan zelfs een fijne toevoeging zijn. Glijmiddel zorgt er niet alleen voor dat de sex toys makkelijker (naar binnen) glijden, glijmiddel zorgt er ook voor dat alles net even wat gevoeliger wordt.

De Funky Fun Box is een ideale set speeltjes om samen mee te experimenteren, maar hij is ook erg leuk om cadeau te doen of  krijgen.

Productinformatie:

Merk: Toy Joy

Soort: Vibrator set

Kleur: Roze

Materiaal: ABS

Lengte vibrator: 15,5 cm

Lengte vibrerend eitje: 6,5 cm

Doorsnede loveballs: 3 cm

Doornsede vibrator: 2,6

Doorsnede vibrerend eitje: 3,3 cm

Vibratie mogelijkheden: Vibrator: multispeed, Eitje: 1 snelheid.

Waterproof: Ja, behalve de afstandsbediening

Batterijen: 1 x 12V (inbegrepen), 2 x AA en 2 x AAA (niet inbegrepen)

Bijzonderheden: De Funky Fun Box is een box met maar liefst 3 spannende speeltjes. Hij bevat: Een multispeed vibrator die je door middel van de draaischrijf van zachtjes naar lekker hard kunt laten vibreren. Een vibrerend eitje met één vibratie stand, die je aan en uit kunt zetten met de afstandsbediening, en pleasure balls voor het trainen van de bekkenbodem spieren.

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkScala Playhouse
inhoud mln.v.t.
KleurRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
prijs€ 39,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of