G Vibe 2 Vibrator Paars

De tweede generatie GVibe de G vibe 2, is een indrukwekkende en vooral slimme vibrator, welke zowel bij de vrouwen als bij de mannen voor optimaal genot zorgt. Deze Gvibe 2 kun je net als de G vibe gebruiken tijdens de sex.

De G vibe 2 heeft maar liefst 100% meer vermogen dan de eerste variant en de G vibe 2 beschikt over 3 krachtige motoren i.p.v twee. Twee van de speciale motoren zitten in de tip van de vibrator en een hiervan zit in de as.

De extra power gaat gelukkig niet ten kosten van de gebruikstijd van je Gvibe 2. Deze gaat net zo lang lang mee als die van de eerste Gvibe namelijk 4 uur. Als je batterij leeg is dan kun je hem natuurlijk weer gewoon opladen in de vernieuwde magnetische oplader, waarmee het opladen van je G vibe nog eenvoudiger is.  Na 2 uur opladen is je Gvibe 2 weer klaar voor gebruik!

€ 99,95
Op voorraad
SKU
3000012281

Productomschrijving:

De tweede generatie van GVibe de G vibe 2, is een indrukwekkende en slimme vibrator welke zowel bij de vrouwen als bij de mannen voor optimaal genot zorgt.
Deze Gvibe 2 vibrator kun je net als de G vibe gebruiken tijdens de sex.

De G vibe 2 heeft  maar liefst 100% meer vermogen dan de eerste generatie en deze beschikt over 3 krachtige motoren i.p.v twee.
Twee van de speciale motoren zitten in de tip van de vibrator en een hiervan in de as.

De extra power gaat gelukkig niet ten kosten van de gebruikstijd van je Gvibe 2. Deze gaat even lang mee als die van de eerste Gvibe namelijk 4 uur. Als je batterij leeg is dan kun je hem natuurlijk weer gewoon opladen in de vernieuwde magnetische oplader, waarmee het opladen van je G vibe nog eenvoudiger is.
Je Gvibe 2 is na 2 uur opladen weer klaar voor gebruik.

Als extra voordeel zorgt de verandering in de tip van de Gvibe 2 ervoor dat de prostaat van de man eenvoudiger te stimuleren is. Natuurlijk is er bij de Gvibe 2 niet alleen aan het extra genot voor de man gedacht. De Gvibe 2 heeft 6 nieuwe vibratie functies waardoor de Gvibe 2 nog beter voldoet aan jou sexuelle behoeftes.
De Gvibe 2 is ecologisch verantwoord, hypoallergeen, en doordat deze is gemaakt van (gepatenteerde) medische siliconen is de Gvibe 2 vibrator nu nog zachter en niet onbelangrijk: flexibeler. Ook is de nieuwe Gvibe 2 vloeiender van vorm, wat in combinatie met de extra flexibiliteit zorgt voor nieuwe spannende manieren om je Gvibe 2 te gebruiken.

Deze G vibe variant is niet alleen waterproof,
maar nu ook 100% waterdicht, waardoor je je Gvibe 2 vibrator ook in bad of onder de douche kunt gebruiken.

De G Vibe is zowel vaginaal als anaal te gebruiken of beide tegelijk, net waar je voorkeur naar uitgaat. 
Hij is ook leverbaar in Blauw en Zwart (totaal 3 nieuwe kleuren), kies de kleur welke je het leukste vindt!

Productinformatie:

Soort Vibrator: Gvibe
Type Vibrator: Gvibe²
Kleur: Paars
Materiaal: Premium Medische Siliconen
Formaat: 18 x 3,5 cm
Baterijen: USB Oplader inbegrepen. Je krijgt van ons een gratis stekker cadeau, waarmee je de G-Vibe ook in het stopcontact kunt opladen.
Gebruiksduur Batterij: 4 uur
Oplaadtijd Batterij: 2 uur 
Waterdicht: Ja zelfs 100% waterproof
Gebruik glijmiddel: Advies Glijmiddel op waterbasis
Garantie: 1 jaar garantie
Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling  

Meer informatie
Gewicht1
MerkG-Vibe
materiaalSiliconen
inhoud mln.v.t.
ColorPaars
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of