Ouch! Gel Eyemask Masker Zwart

Heerlijk ontspannen na een heftig nacht, of juist jezelf klaarstomen voor een nacht vol passie? Dan is dit gel masker van Ouch! echt iets voor jou. Warm of Koud je bepaald zelf de temperatuur.

Productomschrijving:

Zware nacht achter de rug? Dan is dit gel masker perfect om even te ontspannen. Je kunt hem gebruiken als een ice pack om bijvoorbeeld wallen te verminderen zodat niemand zal zien dat jij amper hebt geslapen. Leg de Ice Pack minimaal 1 uur in de koelkast en hij is klaar voor gebruik. 

Heeft je partner hoofdpijn en heeft ze even geen zin? Verwen haar dan met dit ontspannende gel masker, laat haar ontspannen en ze is in een mum van tijd klaar voor een spannende avond.

Het gel masker is ook te gebruiken om lekker te ontspannen doordat je hem lekker warm maakt. Leg het masker in een pan met heet water en laat hem zijn temperatuur aanpassen aan het water. Test de temperatuur natuurlijk wel eerst even op je arm of een ander minder gevoelig plekje van je lichaam.

Het gel masker is keer op keer op de temperatuur te brengen die jij prettig vindt. Leg hem na gebruik weer plat weg zodat de gel lekker verspreid zal blijven.

Product informatie:

Merk: Shots Toys
Soort: Gel masker
Kleur: Zwart 
Lengte: 19,5 cm
Gewicht: 60 gram
Bijzonderenheden: Het masker is te verwarmen en extra koud te maken
Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkShots Toys
KleurZwart
doelgroepdames, heren
Price€ 8,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account