Durex Ambassador Glyder Condooms 144 stuks.

Met deze grootverpakking van 144 stuks kwalitatieve Durex Ambassador Glyder condooms kun je lekker vaak genieten van Safe Sex. Dit basic condoom is een recht model, voorzien van een laagje glijmiddel voor extra gemak.
 

€ 29,95
Op voorraad
SKU
3500000713

Productomschrijving:

De Durex Ambassador Glyder condoom is een basis condoom zonder poespas. Het transparante condoom heeft een handig reservoir om het zaad op te vangen, en het bevat glijmiddel om wrijving tijdens de sex te voorkomen. Het Durex Ambassador Glyder condoom heet een recht model welke niet is voorgevormd. Ook rolt het Durex Ambassador Glyder condoom makkelijk af, waardoor hij niet voor oponthoud zal zorgen tijdens het moment supreme.

Durex Ambassador Glyder is het goedkoopste condoom van Durex, maar goedkoop wil niet zeggen minder safe! Deze grootverpakking bevat maar liefst 144 stuks condooms, je kunt dus lekker vaak genieten van safe sex.

Durex biedt je ruim 80 jaar ervaring in het ontwikkelen van condooms. Ook gebruikt Durex uitsluitend kwalitatieve grondstoffen voor haar condooms. Ze testen ieder condoom electronisch voordat deze de fabriek verlaat en Durex gaat zelfs nog een stapje verder. 

Durex test maandelijks ongeveer twee miljoen condooms op gaatjes, en als een sample condoom niet door hun extreem strenge keuring komt vernietigt Durex de complete partij condooms. Durex condooms zijn ook dermatologisch getest en Durex werkt nauw samen met het ministerie van gezondheid, ziekenhuizen, wetenschappers en andere organisaties welke te maken hebben met seksuele gezondheid. Dit om up to date te blijven.

We leveren een groot assortiment Durex condooms, heb je vragen of twijfel je of een condoom echt voldoet aan jou wensen? Neem contact met ons op, we helpen je graag op weg.Product informatie:

Soort condoom: Durex Glyder 
Aantal stuks per verpakking: 144 stuks grootverpakking, condooms apart verpakt.
Materiaal van het condoom: Latex 
Glijmiddel op/in het condoom: Ja, normale hoeveelheid glijmiddel op het condoom
Soort Glijmiddel op/in het condoom: Glijmiddel op siliconen basis
Kleur van het condoom: Transparant
Smaak van het condoom: Neutraal
Structuur van de condoom: Glad
Unieke eigenschappen: Grootverpakking
Nominale breedte: 52mm
Dikte van het condoom: Normaal
Bewaaradvies: Bewaar condooms altijd op een koele, droge plek en niet direct in het zonlicht. Gebruik de condoom niet na de aangegeven houdbaarheiddatum welke je op de verpakking kunt vinden, dit om optimale bescherming te garanderen.

 

Meer informatie
Gewicht1
MerkDurex
materiaalLatex
inhoud mlNee
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account