Hot Cleaning Spray Toy Cleaner

Deze Toy cleaner reinigt je sex toys eenvoudig en snel, en zorgt ervoor dat je er de volgende keer weer op een hygiënische manier mee kunt spelen. De Hot cleansing Spray is niet schadelijk voor je sex speeltjes, goed onderhoud bevorderd zelfs de levensduur van je favoriete speeltjes. 

 

€ 19,95
Op voorraad
SKU
3100003730

Productomschrijving:

Je intieme plekjes zijn vaak je gevoeligste lichaamsdelen let daarom ook extra op als het aankomt op hygiëne. Het is dan ook erg belangrijk om je sex toys na gebruik altijd goed schoon te maken met een een goede toy cleaner bijvoorbeeld deze Hot Cleaning spray.

Deze Hot Cleaning spray, is een handige toy cleaner in spray vorm, waarmee je je sex speeltjes eenvoudig en snel goed schoonmaakt. Deze Toy Cleaner bevat geen alcohol en ook geen parfum, hierdoor zal de Toy cleaner ook niet voor vervelende bijwerkingen zorgen.

Hot cleaning Toy cleaner is niet schadelijk voor je sex toy, en goed te gebruiken voor bijvoorbeeld je siliconen sex speeltjes. Goed onderhoud is niet alleen hygiënisch, het bevorderd ook de levensduur van je sex toy. Uiteindelijk is het schoonmaken van je sex toy met de Cleansing toy cleaner dan ook kostenbesparend, want je sex speeltje gaat een stuk langer mee.

De manier waarop je te werk gaat met deze Hot cleaning spray toy cleaner is afhankelijk van of je sex toy waterdicht is of niet. Spray de Cleaning toy cleaner op je sex speeltje en laat de toy cleaner ongeveer 30 seconde intrekken. Is je sex toy waterdicht dan kun je deze hierna afspoelen onder de kraan met lauw warm water. Is je sex toy niet waterdicht gebruik dan een vochtige of droge doek om je sex toy goed schoon te wrijven.

Maak je sex toy altijd schoon na gebruik, en berg hem daarna weer gebruiksklaar op, zodat je direct als jij zin hebt weer met je sex toy kunt gaan spelen. Gebruik je je sex toy anaal en wil je deze vervolgens ook nog vaginaal gebruiken? Maak je sex toy dan tussendoor ook altijd goed schoon met de Hot clearing Spray toy cleaner. Dit voorkomt de overdracht van vervelende bacteriën welke voor infectie kunnen zorgen.

Product informatie: 

Soort: Hot Cleansing Spray Toy Cleaner
Geschikt voor: Het reinigen van al je sex toys
Inhoud: 150 ml
Vorm: Spray vorm
Bijzonderheden: Antibacteriele werking
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht1
MerkHot
materiaalVloeistof
inhoud ml150
ColorTransparant
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account