Icicles No. 39 Glazen Dildo Zwart

De Icicles No. 39 is een glazen dildo in de kleur zwart met een super stimulerende schacht door zijn gedraaide vorm. Ook kun je de dildo onder kraan afkoelen en verwarmen voor nog meer sensatie.

Productomschrijving:

De Icicles No. 39 is een glazen dildo met een uniek gedraaide schacht. Stapje voor stapje zorgt hij voor steeds meer genot, zowel anaal als vaginaal. Aan de onderkant heeft deze dildo een makkelijk lus waardoor je hem goed op en neer kunt bewegen. Voor nog meer genot kun je de glazen dildo opwarmen en afkoelen onder de kraan, hij past zich aan aan de temperatuur van het water.

De  Icicles No. 39 dildo voelt lekker glad aan waardoor hij gemakkelijk naar binnen en buiten zal gaan. Maar om dit nog soepeler te laten verlopen kun je er natuurlijk voor kiezen om glijmiddel te gebruiken. Of je nu glijmiddel op waterbasis of glijmiddel op siliconen basis gebruik, beide zijn niet schadelijk voor je glazen dildo. Maak hem na gebruik altijd goed schoon, en ook tussendoor wanneer je hem anaal hebt gebruikt en vervolgens nog vaginaal wilt gebruiken. Dit is wel zo hygiënisch en het bevorderd ook zijn levensduur.

Berg hem na het reinigen weer op in de showdoos waarin hij zit verpakt. Door deze mooie showdoos in combinatie met zijn sjieke uitstraling is hij ook perfect om cadeau te doen aan bijvoorbeeld je partner. Weer eens wat anders dan een bosje bloemen. 

Productinformatie: 

Merk: Icicles
Soort: Dildo
Kleur: Zwart
Materiaal: Glas 
Lengte: 20,5 cm.
Doorsnede: 4,7 cm.
Waterproof: Ja
Bijzonderheden: De Icicles No. 39 heeft een spiraalvormige schacht en een ring aan de onderzijde. Je kunt hem afkoelen en verwarmen onder stromend water.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkIcicles
KleurZwart
doelgroepdames, heren
Price€ 46,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account