JimmyJane Form 3 Vibrator Zwart

De JimmyJane Form 3 is een must have speeltje in de slaapkamer, of in de badkamer want deze stimulator is waterdicht waardoor je ook met hem kunt genieten in bad of onder de douche. Zijn vorm en materiaal zorgen ervoor dat deze stimulator makkelij te sturen is naar waar jij hem hebben wilt, waardoor een ultiem orgasme snel is bereikt.

Normale prijs € 129,95 Speciale prijs € 79,95
SKU
3009000044

Productomschrijving:

De JimmyJane Form 3 vibrator is een uniek speeltje ter stimulatie van al je gevoelige plekjes. Met deze top stimulator zul je genot ervaren als nooit tevoren, zowel alleen als met je partner want ook verschillende gevoelige plekjes van de man kunnen worden gestimuleerd met de Form 3 van JimmyJane. 

Hij is gemaakt van zacht body safe siliconen materiaal wat zacht aanvoelt op de huid, en soepel over je lichaam glijd. Met zijn maar liefst vijf verschillende vibratie patronen welke te verstellen zijn in vier verschillende sterktes, brengt deze mini vibrator je snel naar een ultiem hoogtepunt. Hij is eenvoudig te bedienen door middel van drukknopjes onder op de Form 3. Met het onderste knopjes verstel je de vibratie patronen en met de plus en min knop verstel je de snelheid waarin de vibrator vibreert. 

Door zijn handige vorm druk je de vibrator met je vinger eenvoudig op je gevoelige plekjes en houdt je hem daar zolang jij geniet. De top is flexibel waardoor je hem gemakkelijk kunt sturen. Ook tijdens de sex is deze From 3 vibrator een heerlijke toevoeging. Je legt hem tussen jullie in waardoor hij de clitoris stimuleert en ook de man zal heerlijke vibraties voelen tijdens het penetreren.

De JimmyJane Form 3 vibrator is fluisterstil en waterdicht, waardoor je overal discreet van zijn heerlijke stimulaties kunt genieten, ook in bad en onder de douche. Hij is oplaadbaar via het bijgeleverde oplaad station. Je laadt de Form 3 vibrator in acht uur tijd helemaal op, waarna je zes uur lang met je stimulator kunt spelen. Tip: Plaats je Form 3 na gebruik altijd in zijn oplaadstation zodat hij altijd gebruiksklaar ligt wanneer jij er zin in hebt.

Wil je glijmiddel gebruiken in combinatie met je JimmyJane Form 3 vibrator? Gebruik dan glijmiddel op waterbasis, deze is niet schadelijk voor je vibrator en zorgt er toch voor dat de Form 3 vibrator makkelijk over het lichaam glijdt. Het gebruik van glijmiddel op water basis zorgt er ook voor dat je intieme plekjes net wat gevoeliger aanvoelen waardoor een orgasme sneller is bereikt.

Maak je JimmyJane Form 3 vibrator goed schoon na gebruik, dit is niet alleen goed voor de hygiëne, maar goed onderhoud bevorderd ook de levensduur van je Form 3 stimulator.

Productinformatie:

Merk: JimmyJane
Soort: JimmyJane Form 3 stimulator
Kleur: Zwart
Materiaal: Body Safe Siliconen
Lengte: 10 cm
Doorsnede: 4 cm
Batterijen:  USB Oplaadbaar    
Bijzonderheden: Deze Form 3 vibrator stimuleert eenvoudig al je gevoelige plekjes en is tevens te gebruiken als een koppelsvibrator.

Meer informatie
Gewicht1
MerkJimmyJane
inhoud mln.v.t.
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
prijs€ 129,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of