JimmyJane Form 3 Vibrator Roze

JimmyJane Form 3 is een sex speeltje wat niet aan je collectie mag ontbreken. Hij verwent zowel alle gevoelige plekjes van de vrouw maar op de juiste manier gebruikt ook voor de man of voor beide gelijktijdig. Hij is fluisterstil en waterdicht waardoor je overal discreet van dit heerlijke sex speeltje kunt genieten, zelfs in bad of onder de douche.

Normale prijs € 129,95 Speciale prijs € 79,95
SKU
3009000043

Productomschrijving:

Een uniek speeltje ter stimulatie van al je gevoelige plekjes deze JimmyJane Form 3 vibrator. Met deze super stimulator ervaar je genot zoals je nog nooit hebt ervaren, zowel tijdens het mastruberen als tijdens het voorspel want ook verschillende gevoelige plekjes van de man kunnen worden gestimuleerd met de Form 3 van JimmyJane. 

De Form 3 stimulator is gemaakt van zacht body safe siliconen materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt op je huid, en soepel over het lichaam glijd. Met zijn maar liefst vijf verschillende vibratie patronen welke je kunt combineren met vier verschillende vibratie sterktes, brengt deze super stimulator je snel naar een ultiem hoogtepunt. Hij is eenvoudig te bedienen door middel van de handige drukknopjes onder op de Form 3. Met het onderste knopjes verstel je de vibratie patronen en met de plus en min knop verstel je de snelheid waarin de vibrator vibreert, blijf drukken tot de vibraties jou naar een ultiem hoogtepunt brengen.

Door zijn unieke vorm druk je de vibrator eenvoudig met je vinger op je gevoelige plekjes en houdt je hem daar zolang jij geniet. De top van de Form 3 is flexibel waardoor je hem gemakkelijk kunt sturen naar waar jij hem hebben wilt. Ook tijdens de sex is deze From 3 vibrator een heerlijke toevoeging. Je legt hem tussen jullie in waardoor hij de clitoris stimuleert en ook de man zal heerlijke vibraties voelen tijdens het penetreren. Een perfecte koppels vibrator dus deze Form 3 van JimmyJane.

De JimmyJane Form 3 vibrator is fluisterstil en waterdicht, waardoor je overal discreet van zijn heerlijke stimulaties kunt genieten, ook in bad en onder de douche. Hij is oplaadbaar via het bijgeleverde oplaad station. Je laadt je Form 3 vibrator in acht uur tijd helemaal op, waarna je er zes uur lang plezier van kunt hebben.
Plaats je Form 3 na gebruik altijd in zijn oplaadstation zodat hij altijd gebruiksklaar ligt wanneer jij weer zin hebt om met hem te spelen.

Glijmiddel gebruiken in combinatie met je JimmyJane Form 3 vibrator is geen must, maar wel een toevoeging. Gebruik wel glijmiddel op waterbasis, deze is niet schadelijk voor je vibrator en zorgt er toch voor dat de Form 3 vibrator makkelijk over het lichaam glijdt. Het gebruik van glijmiddel op water basis zorgt er ook voor dat je intieme plekjes net wat gevoeliger aanvoelen waardoor een orgasme soms sneller is bereikt.

Maak je JimmyJane Form 3 vibrator altijd goed schoon na gebruik, dit is niet alleen hygiënisch, maar goed onderhoud bevorderd ook de levensduur van je Form 3 stimulator. Je wilt er tenslotten zo lang en vaak mogelijk van genieten als mogelijk is.

Productinformatie:

Merk: JimmyJane
Soort: JimmyJane Form 3 stimulator
Kleur: Roze
Materiaal: Siliconen
Lengte: 10 cm
Omtrek: 4 cm
Batterijen: USB Oplaadbaar
Bijzonderheden: Deze Form 3 vibrator stimuleert eenvoudig al je gevoelige plekjes en is tevens te gebruiken als een koppelsvibrator.

Meer informatie
Gewicht1
MerkJimmyJane
inhoud mln.v.t.
KleurRoze
productlijnn.v.t.
doelgroepdames
prijs€ 129,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of