JimmyJane Iconic Rabbit Vibrator Wit

De JimmyJane Iconic Rabit vibrator heeft ales wat je zoekt in een vibrator. Zo heeft deze vibrator een roterende top met kralen,
een externe (clitoris) stimulator en een buigzame top welke gebogen kan blijven. Het roteren en vibreren van deze vibrator kan eenvoudig afzonderlijk worden ingesteld door middel van de handige schuifknopjes onder aan de vibrator. 

€ 59,95
Op voorraad
SKU
3009000029

Productomschrijving:

Deze JimmyJane Iconic Rabbit vibrator heeft alles wat een vrouw zoekt in een vibrator en zelfs meer. Deze Iconic Rabbit vibrator is te zien in Sex in the City, dus wellicht heb je hem al eens voorbij zien komen. Ook Eva Longoria gaf een lovende recensie over deze top vibrator van JimmyJane.

Hij heeft een top welke in de vorm is van een echte eikel, zelfs de randjes voel je bij het naar binnen brengen van de vibrator tot in detail. Hij heeft een roterende kop, welke kralen heeft in de verdikking. Deze kralen in de top van de vibrator roteren mee en zorgen voor een unieke ervaring.

Ook heeft deze vibrator een stimulator voor uitwendige stimulatie van de clitoris in de vorm van een konijntje. De trillingen van deze clitoris stimulator zijn apart van de roterende top te bedienen. Het bedienen van deze vibrator werkt eenvoudig door middel van de schuifknopjes onder aan de vibrator, schuif het knopje omhoog voor harde rotatie of vibratie en omlaag als het even wat minder mag.

De top van de Iconic Rabbit vibrator is buigzaam en door middel van een klik systeem zelfs gebogen te houden, experimenteren wordt wel heel erg leuk met de talloze mogelijkheden op deze vibrator. Hij is gemaakt van Body Safe TPE, een synthetische en zachte rubber, welke soepel over en in het lichaam glijdt. 

Wil je deze vibrator nog soepeler laten glijden gebruik dan glijmiddel op waterbasis. Dit zorgt niet alleen voor het soepeler glijden van de vibrator, maar het zorgt er ook voor dat alles nog net wat gevoeliger wordt en gemakkelijker gaat.

Maak je Iconic Rabbit vibrator van JimmyJane goed schoon na gebruik bij voorkeur met een Toy cleaner, of met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Dit is wel zo hygiënisch en goed onderhoud bevorderd de levensduur van je vibrator.

Voor de Iconic Rabbit vibrator van JimmyJane heb je drie AA batterijen nodig welke inbegrepen zijn.
Tip: zorg voor drie reserve batterijen zodat je altijd met je Rabbit vibrator kunt spelen als jij er zin in hebt.

Productinformatie:

Merk: JimmyJane
Soort: JimmyJane Iconic Rabbit vibrator
Kleur: Wit
Materiaal: Body Safe TPE (Syntethisch Rubber)
Lengte: 22,5 cm
Doorsnede: 3,5 cm
Batterijen: 3x AA batterij zijn inbegrepen
Bijzonderheden: Deze vibrator heeft een roterende kralen top, een schacht welke je kunt buigen en gebogen kunt houden, en een externe stimulator in de vorm van een konijntje.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling

Meer informatie
Gewicht 1
Merk JimmyJane
materiaal TPE
inhoud ml Nee
Color Wit
productlijn Nee
doelgroep dames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account