King Cock 11 Inch Cock with Balls Dildo Zwart

De King Cock heeft een zwarte kleur, maar buiten dat heeft hij een realistische look and feel. Hij heeft een handige zuignap, en is te gebruiken in combinatie met een strap-on broekje.

€ 99,95
Op voorraad
SKU
PD5510-23

Productomschrijving:

De King Cock 11 Inch Cock With Balls is een lekker flexibele Dildo met een realistische look (behalve zijn zwarte kleur) Hij is gemaakt van PVC waardoor je de dildo precies kunt sturen naar de juiste plekjes. Aan de bovenkant heeft deze dildo de vorm van een eikel en aders op de schacht die het geheel nog echter laten aanvoelen. Aan de onderkant van de King Cock Dildo zitten ballen die lekker tegen je clitoris aankomen tijdens het penetreren. Helemaal aan de onderkant zit een handige zuignap waarmee je de dildo aan elk glad oppervlak kunt vastzuigen, waardoor je handen vrij hebt tijdens het spelen. Met een flinke lengte van 28 cm en dikte van 6,4 cm geeft deze dildo een lekker vol gevoel.

Glijmiddel gebruiken in combinatie met de King Cock dildo kan. Kies het glijmiddel wat jij prettig vindt, zowel glijmiddel op waterbasis als op siliconen basis zijn beide niet schadelijk voor het PVC materiaal. Beide glijmiddellen zorgen ervoor dat er geen vervelende wrijving ontstaat tijdens het penetreren, en ze maken ook beide je gevoelige plekjes nog gevoeliger.

Maak je King Cock Dildo with balls net als al je andere sex speeltjes altijd schoon als je klaar bent met spelen. Dit is wel zo hygiënisch en goed onderhoud bevorderd de levensduur. Gebruik voor de reiniging van je King Cock dildo het liefste een kwalitatieve toy cleaner. Een goede toy cleaner werkt anti-bacterieel waardoor vervelende infecties worden voorkomen.

Productinformatie:

Merk: King Cock
Soort: Dildo
Kleur: Zwart
Materiaal: PVC
Lengte: 28 cm
Doorsnede: 6,4 cm
Waterproof: ja
Bijzonderheden: De dildo heeft een handig zuignap maar kan ook in combinatie met een Strap-On broekje worden gebruikt.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht 1
Merk Pipedream
materiaal PVC
inhoud ml Nee
Color Zwart
productlijn Nee
doelgroep dames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of