Largo Cream Penis Creme

Largo is een veilig en zéér doeltreffende crème ter vergroting en verdikking van de penis. Het dagelijks aanbrengen op de gehele penis zorgt voor een zichtbaar resultaat!

Productomschrijving:

Ben je ontevreden over de lengte en/of dikte van je penis en wordt je hier onzeker door? Dit hoeft niet meer! Largo cream geeft bij 92% van de geteste mannen zichtbaar resultaat, zowel in lengte als in dikte van de penis. Largo Cream is zonder recept verkrijgbaar en voor zover bekend zijn er geen negatieve bijwerkingen.

Largo cream stimuleert de doorbloeding van de penis, hierdoor gaat het weefsel opzwellen wat weer zorgt voor meer volume. Ook zorgt een goede doorbloeding ervoor dat de penis gemakkelijker stijf kan worden en langer stijf blijft. Largo cream bevat natuurlijke ingrediënten en kan langdurig gebruikt worden. Het is bewezen effectief, verschillende onderzoeken in Zweden, Frankrijk en Noorwegen wijzen uit dat bij 92% van de mannen waarbij Largo Cream getest is, zichtbaar resultaat optreed.

Hoe gebruik je Largo Cream:

Knijp een kleine hoeveelheid Largo Cream op de handpalm en wrijf dit op de gehele schacht van de penis. Wrijf net zolang totdat de creme is ingetrokken. Doe dit 1 a 2 maal per dag. Was na gebruik je handen en vermijd contact met de ogen.

Let op: Gebruik Largo Cream niet wanneer je jonger bent dan 18 jaar of allergisch bent voor één of meer van de ingrediënten. Bij twijfel raadpleeg dan altijd een arts.

Productinformatie:

Merk: Inverma
Soort: Largo Cream
Inhoud: 40 ml
Bijzonderheden: Maakt de penis dikker en langer
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkOverig
inhoud ml40
KleurBlauw
doelgroepheren
Price€ 23,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account