Libido Man 5 stuks

Libido Man capsules zijn 100% natuurlijke capsules die zorgen voor een langdurige erectie die lekker lang aanblijft. Ook zorgen de capsules ervoor dat je vaker als 1x een orgasme kunt krijgen.

Productomschijving:

Libido Man zijn lustopwekkende capsules die de bloedsomloop bevorderen waardoor de erectie sneller optreed en de erectie langer blijft aanhouden. Ook zal de erectie die ontstaat door het gebruik van Libido man vaak harder zijn dan de normale erectie. 

Dankzij de positieve invloed op herstel na een orgasme zorgt Libido Man er ook voor dat je veel vaker tot een intens hoogtepunt zal komen omdat de erectie na het orgasme weer snel tot stand kan komen en je keer op keer kunt blijven genieten. Libido Man kan enkele uren (in sommige gevallen zelfs 18 uur) na het innemen werkzaam blijven. 

Eindeloze sex met meerdere orgasmes wie wil dat nu niet?

Libido Man is 100% natuurlijk waardoor het zonder recept verkrijgbaar is. Ook zijn er geen bijwerkingen bij het gebruik van Libido Man bekend. De kruiden die verwerkt zijn in de capsules van Libido Man worden al eeuwenlang gebruikt in Chinese kruidendrankjes die goed zijn voor je libido. Deze kruidendrankjes worden ontwikkeld door Chinese kruidendokters. Naar aanleiding hiervan heeft men de Libido Man capsules ontwikkelt.

Neem de capsule één tot twee uur voor ze deze nodig hebt in met een glas water voor optimaal resultaat. Gebruik maximaal één capsule Libido Man per etmaal. Wij adviseren Libido Man niet te gebruiken wanneer je hart problemen hebt of bij vrouwen tijdens de zwangerschap.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en bewaar je Libido man Capsules droog en op kamertemperatuur.

Productinformatie:

Merk: Libido Man

Soort: Erectie middel

Verpakking: 5 capsules

Ingrediënten: Microcrystalline Cellulosel 190 mg, Cynomorium Songaricum 114 mg, Maca 73 mg, Epidemium Brevicomum 30 mg, Rhemania Glutinosa 24 mg, Panax Ginseng 21 mg, Polygonati Odoratum 18 mg, Shisandra Chinensis 15 mg en Scophularia Ningpoensis 15 mg.

Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkOverig
KleurBlauw
doelgroepheren
Price€ 34,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account