Lovegel Massage Kaars Vanille

De Lovegel Massage Kaars zorgt in slechts 10 minuten branden voor een heerlijk geurende en lekker zachte massage olie die je rechtstreeks op de huid kunt schenken.

Productomschrijving:

De massage kaars van Lovegel zorgt voor een spannende en ontspannende massage tegelijkertijd. Het idee van een kaars zorgt al voor een spannende sfeer en de heerlijke vanille geur zorgt voor de juiste stemming. 

Steek de kaars 10 minuten voor de massage aan en laat het kaarsvet omsmelten tot een heerlijk zachte en lekker warme massage olie die je rechtstreeks op de huid kunt gieten. Het porseleinen potje heeft een handige schenktuit waardoor je (bijna) niet kunt morsen en er dus ook geen massage olie verloren gaat. De olie heeft een prettige temperatuur maar is niet overdreven warm zoals bij een SM kaars. Ook zal de kamer waarin je de kaars aansteekt heerlijk naar vanille geuren.

De olie die ontstaat voelt lekker zacht aan en je kunt er lekker lang mee masseren. Begin met een kleine hoeveelheid want je kunt er altijd nog wat olie bijgieten als je dat prettig vindt.

De Lovegel massage kaars is leuk voor jezelf maar ook perfect als een origineel cadeau voor een goede vriendin, of met bijvoorbeeld Valentijn.

Productinformatie:

Merk: Lovegel

Soort: Massagekaars

Geschikt voor: Een spannende of ontspannende massage

Geur: Vanille

Inhoud: 165 gram

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkLovegel
inhoud ml165 gram
KleurWit
doelgroepdames, heren
Price€ 29,99
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of