Lovegel Massage Olie Rose 100 ml

De Lovegel Massage Olie Rose is een massage olie van 100 ml die heerlijk naar rozen geurt en deze geur ook achterlaat op de huid. Hij blijft lekker lang glad, waardoor je eindeloos kunt masseren en hij is Kisseble wat wil zeggen dat hij aflikbaar is van het lichaam.

Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 6,27
Op voorraad
SKU
LG100MOR16-v1

Productomschrijving:

Met de Lovegel® Rose Massage Oil kun je zowel een ontspannende als een spannende massage geven of ontvangen. De olie prikkelt je zintuigen door de heerlijke rozen geur. Deze rozen geur blijft na de massage achter op de huid die inmiddels ook lekker soepel aanvoelt. Ontspan en laat jezelf even lekker helemaal gaan.

De kwalitatieve Lovegel® Rose Massage Oil voelt heerlijk zacht aan op de huid en de blijft lang glad en wrijfbaar, waardoor de massage lekker lang kan duren, ook kun je er zoveel van gebruiken als je zelf nodig hebt bijvoorbeeld tijdens een body to body massage. De Lovegel® Rose Massage Oil is kissable. Kissable wil zeggen dat je de massage olie ook van het lichaam af kunt likken, en zo dus ook zijn heerlijke smaak proeft. Ideaal wanneer je steeds een stapje verder wilt gaan tijdens de massage.

Gebruik:

Breng de Lovegel® Rose Massage Oil rechtstreeks aan op de delen van het lichaam die je wilt gaan masseren. Bepaal dus vooraf of je een ontspannende, spannende of misschien zelfs wel een body to body massage wilt geven. De massage olie is niet schadelijk voor de PH balans van de vagina. Je kunt de Lovegel® Rose Massage Oil ook lekker verwarmen, wat voor een uniek gevoel op de huid zorgt. Dit doe je door de fles massage olie ongeveer 10 minuten in warm water te leggen voordat je hem gaat gebruiken.

Let op: Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dit betreft een kleine fles van 100 ml rozen massage olie, hij is ook leverbaar in een grotere 250 ml fles.

Productinformatie:

Merk: Lovegel
Soort: Olie
Geur: Rozen
Smaak: Rozen
Inhoud: 100 ml.
Bijzonderheden: De Lovegel Massage Olie Rose is een kwalitatief hoge massage olie van 100 ml en kan ook oraal en inwendig gebruikt worden.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkLovegel
inhoud ml100
KleurTransparant
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 8,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account