Lovegel Waterbased glijmiddel 1000 ml

Lovegel waterbased glijmiddel op waterbasis helpt vervelende wrijving tijdens de penetratie te voorkomen. Dit betreft een groot verpakking van maar liefst 1 liter.
Je kunt de Lovegel zo vaak en zo veel gebruiken als je zelf prettig vindt. 

Productomschrijving:

Lovegel Waterbased Lubricant is zoals de naam al zegt een waterbasis glijmiddel. Het glijmiddel heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding zeker deze groot verpakking van maar liefst 1 liter. Lovegel voorkomt wrijving tijdens de sex en ook tijdens het spelen met je sex toys. Lovegel Waterbased glijmiddel lost vaginale droogheid tijdelijk op.

Het waterbased glijmiddel is CE-gekeurd, het is dus een medisch hulpmiddel. Lovegel Waterbased bevat geen spermicide en het is niet schadelijk voor je sex toys of voor condooms zo kun je genieten van veilige safe sex. Lovegel glijmiddel heeft een neutrale smaak en geur en het laat geen vervelende vlekken achter op je beddengoed of kleding. Het is te gebruiken door zowel mannen als vrouwen.

Gebruik van Lovegel Waterbased glijmiddel :
Masseer een kleine hoeveelheid van het glijmiddel direct op en in je vagina of op de penis. Natuurlijk kun je het ook samen gebruiken. Je kunt van de Lovegel waterbasis zoveel gebruiken als je zelf wilt en je kunt het gebruik zo vaak herhalen als jij prettig vindt.

Waarschuwing:
Gebruik de Lovegel Waterbased glijmiddel niet tijdens de zwangerschap en ook niet wanneer je allergisch bent voor één of meer van de bestanddelen. Bewaar Lovegel altijd buiten bereik van kinderen.

Let op: Lovegel is geen voorbehoedsmiddel het bevat geen zaaddodende middelen. Het beschermt je dan ook niet tegen SOA’s en/of ongewenste zwangerschap. 

Productinformatie:

Merk: Lovegel
Variant: Lovegel waterbasis
Product: Glijmiddel 
Soort: Glijmiddel op waterbasis
Inhoud: 1000 ml.
Levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bezorgkosten: 4,99 euro per bestelling 

Meer informatie
Gewicht1
MerkLovegel
inhoud ml1000 ml
KleurZwart
productlijnn.v.t.
doelgroepdames, heren
prijs€ 49,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account