Lubrix Waterbasis Glijmiddel 200 ml

De Lubrix is een glijmiddel op waterbasis basis in een handige tube van 200 ml. Het is zowel geschikt om te gebruiken tijdens de seks als tijdens het spelen met seksspeeltjes.

Productomschrijving:

Glijmiddel is bedoeld om vervelende wrijving te voorkomen tijdens de penetratie of tijdens het spelen met een spannend seksspeeltje. Veel vrouwen hebben er moeite mee om goed vochtig te worden wat tijdens de sex natuurlijk niet fijn is, zowel voor jezelf als voor je partner. Glijmiddel zoals deze Lubrix lost dat probleem snel en simpel op.

Ook maakt glijmiddel je gevoelige plekjesnet wat gevoeliger, waardoor een eventueel orgasme nog sneller is bereikt. Lubrix glijmiddel op waterbasis blijft lekker lang vochtig en zit verpakt in een handige 200 ml tube waardoor je het glijmiddel heel makkelijk kunt doseren. Je kunt van dit glijmiddel zo veel gebruiken als je wilt en je kunt het gebruik ook vaker herhalen als dat nodig is.

Let op: Glijmiddel is geen voorbehoedsmiddel en beschermt je dan ook niet tegen zwangerschap of SOA’s. Gebruik hiervoor altijd een condoom. Lubrix waterbasis glijmiddel is goed te gebruiken in combinatie met condooms, en hiervoor niet schadelijk.

Bekende sexuoloog dr. Jaques Waynberg is voorstander van de glijmiddelen van Lubrix! 

Productinformatie:

Merk: Lubrix
Soort: Glijmiddel
Basis: Waterbasis
Inhoud: 200 ml.
Bijzonderheden: Aangeraden door sexuoloog dr. Jaques Waynberg 
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkLubrix
KleurTransparant
doelgroepdames, heren
Price€ 34,95
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account