Lovely Vibes Sophisticated Soft Touch Love Balls Blauw

De Sophisticated Soft Touch Love Balls zijn Pleasure Balls waarmee je je bekkenbodemspieren kunt trainen en tegelijkertijd kunt genieten van heerlijk vibraties en pulsaties.

€ 32,95
Op voorraad
SKU
3000011480

Productomschrijving:

De Sophisticated Soft Touch Love Balls zijn Pleasure Balls gemaakt van stevig ABS kunststof en omhult met een naadloze zachte siliconen laagje.

Deze Pleasure balls zijn bedoeld om de bekkenbodem spieren te trainen. Door het dragen van deze balletjes knijp je deze spieren samen waardoor je ze traint. Bij veel vrouwen zijn de spieren wat losser geworden na bijvoorbeeld de bevalling en met deze Sophisticated Soft Touch Love Balls train je ze weer lekker strak.

Nog een voordeel van de Sophisticated Soft Touch Love Balls is dat ze vibreren in maar liefst 7 verschillende vibratie en pulsatie standen. Zo kun je tijdens het trainen dus ook nog eens lekker genieten.

De Sophisticated Soft Touch Love Balls zijn USB oplaadbaar via de bijgeleverde oplader. Doe dit elke keer na gebruik zodat ze altijd gebruiksklaar zijn. Maak ze voor het opladen even goed schoon met een toy cleaner. Wel zo hygiënisch en het voorkomt vervelende infecties.

Je kunt een beetje glijmiddel gebruiken tijdens het inbrengen, maar gebruik niet teveel want ze kunnen er dan ook weer heel gemakkelijk uitglijden. Zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconen basis zijn niet schadelijk voor de Sophisticated Soft Touch Love Balls. Glijmiddel is overigens geen must want het zachte siliconen zal uit zichzelf al makkelijk in te brengen zijn.

Productinformatie:

Merk: Mae B
Soort: Pleasure Balls
Kleur: Blauw
Materiaal: Siliconen en ABS
Lengte: 10 cm
Doorsnede: 3,5 cm
Vibratie mogelijkheden: 7 verschillende pulsatie patronen en snelheden
Waterproof: Ja
Batterijen: USB oplaadbaar (oplader inbegrepen)
Bijzonderheden: De Sophishticated Soft Touch Love Balls is fluisterstil en is te bedienen met een one-touch knopje.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Gewicht1
MerkMae B
materiaalSiliconen
inhoud mlNee
ColorRoze
productlijnNee
doelgroepdames
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account