Fetish Fantasy Nipple Erector Set Blank

Met de Fetish Fantasy Nipple Erector Set maak je je tepels lekker hard en groot, en door de bijgesloten ringetjes zal deze tepel erectie ook lekker lang standhouden. Door de verschillende formaten is deze set geschikt voor alle soorten tepels.

€ 22,95
Op voorraad
SKU
PD3236-21

Productomschrijving: 

De Fantasy Nipple Erector Set bedoeld om je tepels steviger en groter te maken, we noemen dit een tepel erectie. Kei harde tepels zijn meestal lekker gevoelig en ze dagen mannen dagen een ander natuurlijk ook uit, ze trekken immers direct de aandacht. Harde tepels krijg je als je opgewonden raakt. Dit zien mannen daarom als een duidelijk signaal dat jij zin in sex hebt. Natuurlijk krijgen vrouwen ook harde tepels van bijvoorbeeld de kou, maar dan nog ervaren de meeste mannen dit als een seksuele prikkel.  De Nipple Eroctors zijn geschikt om te gebruiken door zowel mannen als vrouwen. Veel vrouwen ervaren genot wanneer de tepels vacuüm worden getrokken, dit is dus een bijkomend voordeel van de tepel erectors.

De set bevat:

• 2 stuks Nipple erectors 

De Nipple erectors lijken in eerste instantie hetzelfde, maar dit is niet zo. Het transparante bolletje is bij de ene Nipple erector net iets kleiner dan bij de andere Nipple Erector. Welke je gebruikt hangt af van het formaat van je tepels. Mannen hebben in de meeste gevallen kleinere tepels dan vrouwen. De Nipple erectors zijn gemaakt van lekker flexibel kunststof waardoor ze niet vervelend aanvoelen op de tepels. Ook kan het pompje door dit materiaal goed zijn werk doen, hij is gemakkelijk in te knijpen waardoor het vacuüm effect ontstaat. 

• 4 stuks Nipple rings

De ringetjes hebben ook een verschillend formaat, namelijk groot en klein. De ringetjes zorgen ervoor dat de erectie van de tepel langer zal duren. Hoe kleiner de tepel ring hoe strakker hij natuurlijk om je tepel zit. Hoe strakker de ring om je tepel zit hoe langer de tepel erectie zou kunnen duren, experimenteer welke ring het beste bij jou tepel past. De Nipple rings zijn ook gemaakt van elastisch kunststof. Hierdoor zijn de ringetjes goed rekbaar, maar sluiten ze toch perfect aan om de tepel. Hierdoor kunnen ze hun werk het beste doen. Ons advies voor beginners is met de grotere Nipple ring te starten.

Hoe werkt de set nu precies:

- Kies de Nipple erector die het beste bij jouw tepels past, en kies hierbij een goed passende Nipple ring.

- Schuif de gekozen Nipple ring om het tuitje van de Nipple erector.

- Hierna plaats je de Nipple erector op je tepel en pomp je met de handpomp je tepel lekker hard op.

De erector zal vacuüm trekken waardoor de tepel groter en harder zal worden.

- Schuif hierna het ringetje van de Nipple Erector om de tepel en verwijder de Nipple erector.

- Herhaal de bovenstaande stappen vervolgens bij je andere tepel. Je tepels zijn nu klaar om te pronken en te lokken.

Maak de tepel erectors en de ringetjes na gebruik goed schoon. Dit is niet alleen hygiënisch, een t goed onderhouden speeltje heeft ook een langere levensduur. Jij wilt toch ook zo lang mogelijk van je speeltjes kunnen genieten? Allebei de onderdelen kunnen worden schoongemaakt  rechtstreeks onder de kraan want ze zijn 100% waterproof. Gebruik geen agressief schoonmaakmiddel tijdens het reinigen.

Product informatie:

Merk: Pipedream
Soort: Tepel Erectors
Kleur: Blank
Materiaal: Plastic
Batterijen: N.v.t.
Bijzonderheden: De Nipple Erector Set bestaat uit 4 paar nipple o-rings en 2 tepel pompjes om je tepels mooi te laten pronken.
Voorraad: Uit voorraad leverbaar
 

Meer informatie
Gewicht1
MerkFetish
materiaalPVC
inhoud mlNee
ColorFlesh
productlijnNee
doelgroepdames, heren
Schrijf uw eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account